Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Sluitingsdagen gemeentelijke diensten

Alle gemeentelijke diensten (gemeentehuis, gemeentemagazijn, sporthal, sportschuur, bibliotheek), de administratieve diensten van het OCMW en het containerpark zullen gesloten zijn op Tweede Kerstdag (26/12). Dienstencentrum Wijkhuis zal gesloten zijn tussen Kerst en Nieuw omwille van de Azencross. Dienstencentrum Ter Wezel tot slot is gesloten op Tweede Kerstdag en op maandag 2 januari. Op andere dagen gelden de normale openingsuren.

Lees meer

Nieuwjaarsdrink 2017

Piep eens over het muurtje, wens je buren een goeiedag en bouw samen aan een sterke buurt. Neem ze bijvoorbeeld mee naar de nieuwjaarsdrink waar we je graag op uitnodigen. We kijken er naar uit je te ontmoeten op zondag 8 januari van 11 tot 14 uur voor het gemeentehuis. We trakteren je op gratis soep, een streepje live muziek en kinderanimatie voor onze jongste inwoners. Tot dan!

Lees meer

Nieuwjaarkezoete

Alle kinderen in Wuustwezel gaan in hun eigen wijk de straat op. Ze wensen de buren al zingend een vrolijk nieuwjaar!Alle zangertjes worden op oudjaar door Speelplein Wuustwezel getrakteerd op pannenkoeken. Alle jeugdbewegingen bewaken de zebrapaden en zorgen voor een veilig verloop. Zorg jij voor wat snoep en centjes voor de zangertjes als ze aan de deur bellen?

Lees meer

Azencross Loenhout

Dit jaar gaat de Azencross door op donderdag 29 december 2016 in Sportpark De Dorens in Loenhout. Het is een veldrit in het kader van de DVV Verzekeringen Trofee met Jeugdinitiatie (8.30), Nieuwelingen (10.00), Junioren (11.00), Beloften (12.00), Dames (13.45) en Elite (15.00). Met de bus (lijn 440 en lijn 640) geraak je vanuit Wuustwezel en de omliggende gemeenten gemakkelijk tot aan het parcours in Loenhout. Maak gebruik van deze mogelijkheid.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be