Nieuwsbrief 22 maart 2015

3 years ago


Text only:

Loslaten betekent tijdelijk het houvast verliezen.
Niet loslaten betekent voor altijd het houvast verliezen.
(Sören Kierkegaard)
Nieuwsbrief 22 maa


Like
 

Loslaten betekent tijdelijk het houvast verliezen.
Niet loslaten betekent voor altijd het houvast verliezen.
(Sören Kierkegaard)

Nieuwsbrief 22 maart 2015

Beste klant,


Is het niet de moeite waard om de bovenstaande gedachte van Kierkegaard toch even vast te houden voor je ze loslaat? :-)


Ons doel en dat van onze partners is in elk geval om (een beetje) houvast te bieden. Wij hopen dat deze nieuwsbrief daartoe bijdraagt. Lees verder en ontdek of dat zo is.

Klik op de foto voor meer info

Myanmar reis 2016


Voorjaar 2016 trekken we met een kleine groep naar Myanmar. Myanmar is bekend om zijn prachtige natuur, torenhoge vergulde pagodes en spectaculaire archeologische vindplaatsen. Het land heeft ook mooie stranden, prachtige bergen en een fascinerende traditionele cultuur.


Van 24-03-2016 tot 12-04-2016

Klik op de foto voor meer info

Levenslessen: De godin in jezelf - de weg naar vrouwelijke kracht


Dit is één lezing uit een hele reeks. Kan de wijsheid van de innerlijke voelwereld (de vrouwelijke kracht) weer de gelijkwaardige tegenpool worden van de ware universele ratio (de mannelijke kracht)? Deze lezing kan inzicht geven in de onmetelijke rijkdom die in elke vrouw sluimert en die de wereld een ander aanschijn kan geven.


Op dinsdag 24-03-2015 om 19.30 uur

Klik op de foto voor meer info

Workshop 'De Grote Vrouw'


Vele vrouwen worstelen met het thema zelfvertrouwen. Deze workshop is voor vrouwen die elke dag een verschil willen maken door zich te verbinden met hun Waarheid, Wijsheid, Kracht en Sensualiteit.


Introductieavond op donderdag 26-03-2015 om 20.00 uur

Klik op de foto voor meer info

Kindercrea en -yoga


Via kinderyoga en knutselen krijgt je kind de mogelijkheid om te uiten wat er in hem omgaat. Dat helpt je kind om zich goed in zijn vel te voelen. Een namiddag gevuld met creatief bezig zijn en bewegen brengt plezier en ontspanning in het hoofd van je kind.


Tijdens de paasvakantie op 6, 7, 8-04-2015 om 14.00 uur

Klik op de foto voor meer info

Bachbloesem therapie als middel op weg naar een nieuw bewustzijn


De energetische werking van bloesemremedies heeft een diepgaande werking op de gemoedsgesteldheid. Hierdoor kan de innerlijke rust terugkeren, wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd en kan de levenskracht weer vrij stromen.


Vanaf donderdag 09-04-2015 om 19.30 uur

Klik op de foto voor meer info

Inspiratiereeks


In 4 sessies maak je via associatieve technieken en een rist aan uitdagende oefeningen kennis met je eigen fantasie, kom je korter tot je inspiratieremmers. Je ontwikkelt je creatieve vermogen en werkt ‘geïnspireerd’ met klei, houtskool, acryl …


Vanaf donderdag 23-04-2015 om 09.00 uur

Klik op de foto voor meer info

Waarom suiker zo gevaarlijk is voor onze gezondheid


Tijdens deze thema avond proberen we ons bewust te worden van wat suiker eigenlijk is en onderzoeken we gedetailleerd welke effecten het heeft op ons fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn. Waarom hebben we suiker nodig en hoe kunnen we er bewuster en met voldoende inzicht mee omgaan?


Op donderdag 23-04-2015 om 19.30 uur

Klik op de foto voor meer info

De zoektocht naar mijn levensopdracht


Als het leven een levensschool genoemd wordt, wat valt er dan in die school te leren? In hoeverre zijn alledaagse gebeurtenissen een aanduiding van wat ik in mijn leven kan leren? Bestaat er een diepere betekenis in mijn leven en hoe kan ik die dan vinden?


Vanaf dinsdag 28-04-2015 om 19.30 uur

Warme groeten,


Chris Van Meeuwen
0474 87 42 42
Klik hier om ons te e-mailen
Klik hier om onze website te bezoeken

Heeft iemand je deze nieuwsbrief doorgestuurd en wil je hem graag blijven ontvangen? Met de Abonneren-knop helemaal onderaan kan je je inschrijven.


Heb je vrienden die ook geïnteresseerd zijn in wat wij doen? Doe hun (en ons) dan een plezier en stuur deze nieuwsbrief door met de Doorsturen-knop.


©2015
La RiPoSa | Warotstraat 54 | 3020 Veltem-Beisem
Webversie
 
Abonneren
 
Doorsturen
 
Uitschrijven
 
 

Powered by Mad Mimi®A GoDaddy® company

 
 

Lariposa.be

Categories: Recipes Cooking | Eating | Beverage
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018