Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Vier carnaval met de Gortepappers

Ook dit jaar organiseren de Gortepappers naar jaarlijkse gewoonte het carnavalsgebeuren in Wuustwezel. Op vrijdag 24 februari bijten de jeugdverenigingen de spits af met een spannende en uitdagende carnavalsavond. En op zondag 26 februari verwachten we in De Ark alle kinderen voor een spetterend kindercarnaval in het thema van de cowboys en indianen.

Lees meer

Lessenreeks Loop Je Fit voorjaar 2017

Ook in 2017 organiseert de Gooreindse Atletiek Vereniging samenmet de gemeentelijke sportdienst een Loop-Je-Fit-reeks aan de atletiekpiste inde Eikendreef teGooreind. Vanaf 5 maart worden beginnende joggers gedurende 10 weken 2 maal per week begeleid om uiteindelijk 40 minuten onafgebroken te kunnen joggen. Loopervaring is dus niet vereist.

Lees meer

Joepie vakantie

De krokusvakantie betekent...doen waar je zin in hebt! Tijd om te spelen, te ravotten, te sporten, uitstapjes te maken, enz. Een overzicht van alle sport- en spelactiviteiten voor kinderen en tieners vind je in de handige brochure "Joepie krokusvakantie 2017".Wil je graag deelnemen aan n van deze activiteiten, reageer dan snel. Sommige activiteiten zijn immers snel volzet.

Lees meer

Gemeenteraad

De gemeenteraad vergadert op maandag 27 februari 2017 om 20 uur in de raadzaal van GC Blommaert, Gemeentepark 22, 2990 Wuustwezel.

Deze zitting is openbaar.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be