Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Wuustwezelse Koren in Concert!

Wuustwezel telt heel wat koren, en daar mogen we trots op zijn! In samenwerking met de gemeentelijke cultuurraad hebben maar liefst vijf koren hun krachten gebundeld om het publiek te laten genieten van een spetterend concert. Heel wat sopranen, alten, tenoren en bassen hebben samen geoefend om er iets moois van te maken op zondag 26 maart in GC Kadans. De inkom is gratis.

Lees meer

Doof jij ook de lichten op Earth Hour?

Zaterdag 25maart is het Earth Hour. Met Earth Hour wil het Wereld Natuur Fonds (WWF) de wereld aanzetten tot actie in de strijd tegen de klimaatverandering. Net zoals vorig jaar zullen weer honderdduizenden Belgen, bedrijven en gemeenten hun lichten doven gedurende n uur, van 20.30u tot 21.30u. Ook Wuustwezel zal dit jaar alle klemtoonverlichting doven. Doe je ook mee?

Lees meer

Een goed genformeerde burger is er twee waard!

Op het portaal www.risico-info.be vind je de nodige informatie die je kan helpen om je eigen veiligheid en die van jouw familie te waarborgen voor, tijdens en na een noodsituatie. Goed genformeerde burgers zijn immers beter in staat om gepast te reageren. De overheden kunnen verschillende aanbevelingen formuleren tijdens een noodsituatie. Het is dus beter je vooraf te informeren en ernaar te handelen.

Lees meer

Regionale G-sportinstuif

Op woensdag 12 april 2017 organiseren de sportdiensten van Wuustwezel en Stabroek i.s.m. Sportregio Antwerpse Kempen ILV de jaarlijkse regionale G-sportinstuif in en rond de sporthal van Wuustwezel. Op deze sportdag kunnen personen vanaf 6 jaar met een verstandelijke, psychische, visuele, auditieve, fysieke handicap en/of autisme proeven van verschillende G-sporten en kennis maken met de clubs.

Lees meer

Kunstproject Berkenbeek

Drukke tijden voor de leerlingen van OV1 van BuSO Berkenbeek. Vorig weekendhadden ze een eigen expositie in een kunstgalerij n einddeze maand openen ze ook een kunst- en kadoshop in een oude bakkerij. Je zal zelfs uit een soort 'broodautomaat' hun kunstwerken kunnen kopen. Zo bewijzen de leerlingen dat ze heel wat in hun mars hebben!

Lees meer

Gemeenteraad

De gemeenteraad vergadert op maandag 27 maart 2017 om 20 uur in de raadzaal van GC Blommaert, Gemeentepark 22, 2990 Wuustwezel.

Deze zitting is openbaar.

Lees meer

OCMW-raad

De OCMW-raad vergadert dinsdag 28 maart 2017 om 20 uur in de vergaderzaal van het Sociaal Huis, Bredabaan 735 te Gooreind.

Deze vergadering is openbaar.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be