Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 23 maart 2016

Zorgcentrum ‘t Kloosterhof druk bezocht tijdens Week van Zorg en Welzijn

Zorgcentrum ‘t Kloosterhof druk bezocht tijdens Week van Zorg en Welzijn
23-maart-2016 | Op donderdag 17 maart vond bij “‘t Kloosterhof” een open dag plaats in het kader van de Week van Zorg & Welzijn. Op deze dag konden bezoekers aan tal van activiteiten en workshops meedoen: fitness met Olga Commandeur, een tovertafel, de braintrainer, workshop muziek en ICT toepassingen voor mensen met dementie. “Maxima” en haar gevolg kwamen ook even langs. Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg bezocht de open dag.
Lees verder >

Leerlingen Graankorrel ontdekken muzikaal talent

22-maart-2016 | Onder grote belangstelling van (groot-) ouders en medeleerlingen hebben de leerlingen van groep 5 van basisschool De Graankorrel in Kudelstaart op vrijdag 18 maart hun vorderingen gepresenteerd op een aantal blaasinstrumenten.
Lees verder >

Extra controles op overlast door honden(poep)

22-maart-2016 | Afgelopen week is er door de handhavers extra scherp gecontroleerd op overlast door honden(poep). Er wordt extra gecontroleerd op plekken waar de meeste klachten over binnen komen, dit zijn: De Helling, Corry Vonkpad, Schweitzerstraat, Vlinderwijk, Raadhuisplein/van Cleeffkade, Kanaalstraat en Lisdoddestraat.
Lees verder >

Wethouder Verburg opent 1e Diabetes Café in Aalsmeer

21-maart-2016 | Op donderdag 17 maart heeft Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg het eerste Diabetes Café in Aalsmeer geopend.
Lees verder >

Eerst (muziek) school nu mooie startersappartementen

21-maart-2016 | Vrijdag 18 maart 2016 bracht wethouder Tom Verlaan een bezoek aan de nieuwe starterswoningen die gebouwd zijn in de voormalige Columbiaschool aan de 1e J.C. Mensinglaan. Hij bracht voor alle bewoners een mooi welkomstboeket mee.
Lees verder >

Expositie ‘Passie door Kunst’ in de Oude Veiling officieel geopend

22-maart-2016 | Locoburgemeester Ad Verburg heeft op zondag 20 maart de tentoonstelling ‘Passie voor kunst’ officiële geopend.
Lees verder >

Pilot: verruiming terrastijden

23-maart-2016 | Deze zomer mogen de terrassen van de Aalsmeerse horeca langer open. Op nadrukkelijk verzoek van horecaondernemers start de gemeente op 1 april een pilot.
Lees verder >

Wethouder Verburg plant bomen met leerlingen school De Graankorrel

22-maart-2016 | Op woensdag 16 maart heeft Wethouder Ad Verburg met een aantal leerlingen van groep 5 van de Graankorrel een aantal bomen geplant in het kader van de Boomplantdag.
Lees verder >

Leraren in het zonnetje gezet op dag van Leerplicht en congres 'Kind staat centraal'

21-maart-2016 | Bij de nationale Dag van de Leerplicht op 17 maart is het in Aalsmeer traditie om de leerkrachten als dank voor hun inzet te trakteren. In het kader van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) kregen de leerkrachten ditmaal een gezonde traktatie.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket: regel zaken online

Digitaal loket: regel zaken online
Voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Dan kunt u terecht bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg. Wij voeren met u een gesprek, waarin we samen bekijken welke hulp(-middelen) u nodig heeft, wat u zelf kunt doen en wat mensen in uw omgeving voor u kunnen betekenen. Bij het Sociaal loket kunt u terecht voor alle vragen over wonen, welzijn, zorg, werk & inkomensondersteuning, schuldhulpverlening en jeugdhulp.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer