Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 29 juni 2016

Een goede start met ‘Opstap(je)’

Een goede start met ‘Opstap(je)’
29-juni-2016 | Woensdag 22 juni was een belangrijke dag voor 12 kinderen uit Aalsmeer. In dagcentrum Amstel-Meer van Ons Tweede Thuis reikte wethouder Gertjan van der Hoeve het diploma Opstap(je) uit. Opstap(je) is een taal en ontwikkelingsprogramma voor kinderen van 2 tot 6 jaar.
Lees verder >

Vrijwilligers nodig voor match op maat

22-juni-2016 | De roep om vrijwilligers klinkt steeds luider. Dat merkt Mantelzorg & Meer dagelijks.
Lees verder >

Tijdelijke in- en uitrit op Burgemeester Kasteleinweg

22-juni-2016 | Begin juli 2016 start de bouw van acht twee-onder-een kap woningen in het bouwplan Venkelhof nabij de Spoorlaan. Voor een goede afwikkeling van het bouwverkeer voor deze woningen wordt op maandag 27 juni begonnen met de aanleg van een tijdelijke in- en uitrit op de Burgemeester Kasteleinweg.
Lees verder >

Eredivisie Zeilen op 1,2 en 3 juli naar Aalsmeer

15-juni-2016 | Op maandag 13 juni was de officiële kick off bijeenkomst in Fort Kudelstaart van Eredivisie Zeilen in Aalsmeer. Deze nieuwe succesvolle landelijke zeilcompetitie maakt voor de derde speelronde een stop in Aalsmeer. Op 1,2 en 3 juli zeilen de beste 18 wedstrijd zeilende verenigingen van Nederland tegen elkaar op de Westeinderplassen bij het Surfeiland.
Lees verder >

Meepraten over toekomst Oosteindedriehoek en Schinkeldijkje

28-juni-2016 | De gemeente wil graag samen met bewoners en eigenaren van de Oosteindedriehoek en het Schinkeldijkje een toekomstvisie opstellen. Het gebied wordt globaal begrensd door de Legmeerdijk, de grens van Nieuw-Oosteinde en de Aalsmeerderweg inclusief een deel van het Schinkeldijkje.
Lees verder >

Zon op OBS Samen Een

28-juni-2016 | Donderdagmiddag 23 juni was de feestelijke afsluiting van het project: ‘Zon op School’ bij de OBS Samen Een. Wethouder Jop Kluis onthulde samen met directeur Marianne Beuman het informatiescherm van de zonnepanelen in de hal.
Lees verder >

Cliëntervaringsonderzoek Wmo

22-juni-2016 | Aalsmeer doet een onderzoek naar ervaringen met de zorg die ontvangen wordt van de gemeente. Alle inwoners die gebruik hebben gemaakt van zorg van de gemeente hebben een vragenlijst per post ontvangen waarin gevraagd wordt naar hun ervaringen.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer