Nieuwsbrief A Vakanties mei 2014

4 years ago


Text only:


Nieuw: Duurzame reis- en annuleringsverzekering

A Vakanties heeft in samenwerking met Europeesche Verzekeringen een duurzame reis- en annuleringsverzekering ontwikkeld. U kunt deze kortlopende of doorlopende duurzame reis- en annuleringsverzekering online afsluiten. Het is de enige duurzame reisverzekering van Nederland en behalve CO2 compensatie worden de goede doelen Simavi  en Wilde Ganzen via deze polis gesteund.
Website:  duurzame-reisverzekering.nl

Familieweekend, familiereünie of vriendenweekend?

A Vakanties verhuurt meer dan 20.000 grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland en heel Europa. Deze grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties zijn geschikt voor 8 tot 60 personen en zeer geschikt voor een familieweekend, familiereünie of vriendenweekend.
Website: unieke-groepsaccomodaties.nl

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen

Bent u op zoek naar een rolstoelvriendelijk of mindervalide vakantiehuis? In Limburg hebben wij 2 rolstoelvriendelijke en goed aangepaste vakantiehuizen te huur welke geschikt zijn voor 6 tot en met 8 personen. Deze aangepaste vakantiehuizen met tillift en hoog-laag bedden zijn zeer mooi  gelegen, betaalbaar en zeer geschikt voor mindervaliden en gehandicapten.
Website:  rolstoelvriendelijk-vakantiehuis.nl

Op vakantie met de hond?

Wilt u een vakantie met de hond boeken? Wij bieden in Nederland en heel Europa 40.000 vakantiehuizen aan waar honden welkom zijn. Afhankelijk van het vakantiehuis zijn 1 tot 5 honden toegestaan.
Website: vakantie-met-hond.be

Vakantiehuis of villa met privé zwembad huren?

Een villa of vakantiehuis met privé zwembad huren is voordeliger dan u denkt. Huur een vakantiehuis of villa met privé zwembad in bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland of Kroatië en geniet van een luxe en zeer relaxte vakantie.
Website: vakantiehuizen-prive-zwembad.nl
A-Vakanties
Concordiaplein 3
2851 VV Haastrecht
info@a-vakanties.nl
Tel: 0345-506847
Klik hier om u af te melden
A-Vakanties is een handelsnaam van Fair Promotions

Nederlandlastminutes.nl

Categories: Holidays Campsites | Holiday City | City | Village Recreation
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019