We wensen je een inspirerend 2019!

AG VESPA wenst iedereen fijne feestdagen en een inspirerend 2019! Wij gaan er even tussenuit. Ons kantoor is gesloten van maandag 24 december 2018 tot en met woensdag 2 januari 2019. Vanaf donderdag 3 januari 2019 zijn we opnieuw aan het werk.

Onze aanrader voor het nieuwe jaar: eens gaan uitwaaien op de Belvédère in het Droogdokkenpark.

Fijne feesten!

Opening van 19 gerenoveerde centers in Borgerhout

De eerste 19 centers onder de spoorwegberm aan de Engelselei in Borgerhout zijn officieel ingehuldigd. De centers bieden onderdak aan 12 creatieve uitbaters met een mix van ateliers, ambachten, horeca en ander ondernemerschap. 

Op onze website vind je meer informatie over de centers.

Start onderzoek naar herbestemming Stuivenbergsite

De stad Antwerpen wil de site van het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen-Noord een nieuwe bestemming geven. Het bureau Stramien & Partners start een herbestemmingsonderzoek op. In 2019 moet er een haalbaar gemengd stedelijk programma op tafel liggen.

Op onze website lees je meer informatie over de herbestemming van de Stuivenbergsite

Te huur: weiland in Berendrecht

We verhuren een weiland in de straat Weeltjens in 2040 Berendrecht. De grond heeft een oppervlakte van ongeveer 6550 m². 

Op onze website vind je meer informatie over dit weiland.

Gezocht: uitbater koetshuizen

In hartje Hoboken zijn twee koetshuizen klaar voor een nieuwe invulling. Beide gebouwen aan de hoofdingang van park Sorghvliedt wachten op een uitbater die er een duurzame horecazaak in uitbouwt. Kandidaten kunnen tot 28 januari 2019 een voorstel indienen.

Meer informatie lees je op www.antwerpen.be.

Infomoment RUP Havenbelevingscentrum

De stad en de provincie Antwerpen willen de bouw van een Havenbelevingscentrum op het Droogdokkeneiland mogelijk maken en zo bijdragen tot de ontwikkeling van een actieve en veelzijdige Droogdokkensite.

Om deze plannen om te zetten in praktijk, maakt de stad eerst een ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) op. Je verneemt er alles over op het infomoment op woensdag 9 januari 2019, tussen 17 en 19 uur, Droogdokkenweg 4, 2030 Antwerpen.

Meer informatie lees je op de website Antwerpen Morgen.

Te koop: veelzijdige gezinswoning aan vaste prijs

Halfopen, energiezuinige woning in Hoboken met veel mogelijkheden: kangoeroewoning, gezinswoning met praktijkruimte of woning voor een groot gezin. Vaste prijs: € 305.000 (exclusief 21% btw en aktekosten).

Lees hier meer informatie over de Sint-Bernardsesteenweg 471.

Start werken Touwstraat

In de Touwstraat 39 in Antwerpen-Noord bouwen we een 'basiswoning' of 'meegroeiwoning'. Dat is een compacte woning die volledig afgewerkt wordt en waarbij meteen ook 'uitbreidingsopties' worden mee uitgedacht en vergund.

Op onze website vind je meer informatie over de Touwstraat 39.

Start werken Lange Beeldekensstraat

In de Lange Beeldekensstraat 245-247 bouwen we twee nieuwe eengezinswoningen met tuin. De werken starten op maandag 7 januari 2019.

Op onze website vind je meer informatie over de Lange Beeldekensstraat 245-247.

Oproepen voor aannemers en studiebureaus

Er lopen momenteel drie oproepen tot prijsaanvragen:

1. Nieuwbouw, renovatie, herinvulling en meerjarig onderhoud van het voormalige sociale woningbouwcomplex “Fierensblok”
2. Nieuwbouw van een politiewijkkantoor met carport en hondenkennel
3. Afbraak van bestaande bebouwing en nieuwbouw woonproject

Meer informatie hierover vind je terug op onze pagina oproepen

Vacature: expert strategisch onderhoud

Wij zoeken een expert die proactief op zoek gaat naar knelpunten en een strategische planning opmaakt om het stadspatrimonium in optimale conditie te brengen. Heb jij technisch inzicht, een passie voor bouwkunde en ben je klantgericht? Check dan snel deze vacature.

Te huur: appartement met 2 slaapkamers bij Park Spoor Noord

Dit instapklaar appartement van 98 m² heeft een mooie parketvloer, een ruime leefruimte met volledig ingerichte open keuken en 2 slaapkamers. Huurprijs: € 780. Op onze website vind je foto's en meer info over de Bredastraat 33.

Tip: documentaire Plannen voor plaats

Tijdens een lunchpauze keken we bij AG VESPA naar de documentaire Plannen voor plaats van Nic Balthazar en Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck. De documentaire is beschikbaar voor iedereen die een voorstelling wenst te organiseren. Meer informatie vind je op de website van de Vlaams Bouwmeester.