NIEUWSBRIEF
AMGEN Singelloop Breda
 april 2024
De AMGEN Singelloop Breda: waar sport en gezelligheid hand in hand gaan! Op 6 oktober 2024 gaan we de 37e editie organiseren van het meest aantrekkelijke loopevenement in het gezellige en bourgondische Breda. Singelloop je mee?

In deze nieuwsbrief de bekendmaking van het goede doel van 2024, informatie over het maximum aantal deelnemers en een kleine preview van onze nieuwe website. Ben je deelnemer, sponsor, vrijwilliger of toeschouwer? Samen maken we er een geweldig feestje van!
 
GOED DOEL 2024: KINDERHULP
 
In 2024 zetten we Nationaal Fonds Kinderhulp extra in de spotlight als goede doel van de Bredase Singelloop. 1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede en Kinderhulp is er voor hen, want elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Ze helpen kinderen en jongeren tussen de 0 en 21 jaar onvoorwaardelijk, met iets groots of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen.
 
Als deelnemer van de Singelloop kan jij direct van betekenis zijn voor kinderen in Breda die leven in armoede! Doe je mee? 
 
START INSCHRIJVINGEN 1 MEI
 
Over een kleine maand kun je je alweer inschrijven voor het gezelligste hardloopfeestje van Nederland op de eerste zondag van oktober! Staat 'ie bij jou al in de agenda?
 
Vanaf 1 mei is het weer mogelijk een startnummer te bemachtigen en dit jaar is het extra belangrijk om er op tijd bij te zijn! Waarom? Dat lees je hieronder! 
 
 
 
MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS

Vanwege de enorme toename aan deelnemers vorig jaar - die we ook bij andere hardloopevenementen zien - zijn we gedwongen maatregelen te treffen. Om de Singelloop beheersbaar te houden, heeft de organisatie dan ook besloten het aantal deelnemers te beperken op de 5 km (6300), 10 km (7000) en Halve Marathon (5600). Zorg dus dat je er op tijd bij bent en verzekerd bent van een plekje aan de start van jouw favoriete afstand! 
PREVIEW NIEUWE WEBSITE

Binnenkort lanceren we onze nieuwe website. Hierop voorzien we jullie als deelnemers, bezoekers, bewoners, vrijwilligers en partners van o.a. alle informatie en sfeerbeelden rondom ons hardloopevenement, maar dan in een nieuw jasje! We houden je op de hoogte! 
 
 
 
 
 
 
 
 
OP DE HOOGTE BLIJVEN? VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA
 
 
Heb je suggesties, verbeterpunten of andere zaken die je met ons wilt delen?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Uitschrijven / Gegevens wijzigen