NIEUWSBRIEF
AMGEN Singelloop Breda
 editie juli 2023
Nog 9 weken te gaan en dan is het zover: de langverwachte Bredase Singelloop op 1 oktober!
Dit jaar hebben we iets extra speciaals in petto, want we kunnen met trots aankondigen dat we het Nederlands Kampioenschap halve marathon mogen organiseren!

Maar dat is nog niet alles: met gepaste trots verwelkomen we ook een nieuwe sponsor voor de 5 km afstand. en wij helpen je graag op weg naar de Singelloop met een uitgebreid trainingsschema.
 
Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.
 
Wij wensen je veel leesplezier!

Het NK Halve Marathon in Breda
 
In 2023 en 2024 organiseert de Singelloop de NK Halve Marathon en daar zijn we enorm trots op als vrijwilligersorganisatie.

Er zullen op 1 oktober extra veel Nederlandse toptalenten aan de start van de NK Halve Marathon staan. Ook Björn Korreman, de trotse ambassadeur van ons evenement is erbij. Twaalf jaar geleden liep hij voor het eerste mee aan de Singelloop in Breda en ontdekte Björn zijn passie voor hardlopen.
 
 
 
Royal Cosun trotse sponsor 5 km

Samen bouwen we aan een plantaardige toekomst met duurzame producten en groene brandstof. De toekomst is plant! 
 
Cosun omarmt de Bredase Singelloop. Al jaren doen Cosun medewerkers mee aan dit bijzondere loopevenement. CEO Hans Meeuwis: “Ik zie samen sporten als een geweldige manier om te verbinden. Het zorgt voor onderling respect en meer begrip voor elkaar. Het maakt je niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal fitter.
 
Nog 9 weken trainen tot de Singelloop!
 
De Bredase Singelloop & Run2Day Breda helpen jou sportief deze zomer door, zodat jij er straks helemaal klaar voor bent op zondag 1 oktober 2023! Wij gaan jou motiveren en inspireren om jouw Bredase Singelloop 2023 tot een succes te maken!
 
Wij voorzien jou iedere week van een gevarieerd trainingsschema. Ben je van plan om voor het eerst 5 kilometer te gaan hardlopen, of je wil toch eens voor de 10 kilometer of zelfs voor de halve marathon gaan…?  

 
 
 
ONZE PARTNERS
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA
 
 
Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Uitschrijven / Gegevens wijzigen