Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie juni 2022

35ste Singelloop: voorbereidingen zijn nu echt begonnen!
 
Achter de schermen zijn de Singelloop vrijwilligers al maanden bezig met de voorbereidingen voor de 35ste editie op 2 oktober. Maar ook voor de deelnemers zijn de voorbereidingen in volle gang.
 
Voor het eerst dit jaar organiseert de Singelloop samen met Run2day en AV Sprint een viertal trainingen voor de deelnemers in aanloop voor ons evenement. De eerste Singelloop training zit er op! 
 
In deze vijfde nieuwsbrief van 2022 vertellen we je graag ook over de 3 rondjes bij de familieloop, daag je collega's uit en doe mee aan de businessrun en blijf op de hoogte en volg ons via social media. Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.
 
Wij wensen je veel leesplezier!


Trainen dat doe je samen!  

De voorbereidingen zijn in volle gang. Ook voor onze deelnemers zijn de voorbereidingen voor de Singelloop van start gegaan. Afgelopen woensdag 29 juni was de eerste training voor deelnemers van de Singelloop. Groot applaus voor AV Sprint en Run2day, zij hebben deze training verzorgd.
 

Familieloop: net even anders!
 
De familieloop is voor jong en oud! Ook dit jaar kun je weer
1, 2 of 3 rondjes lopen.

Alleen starten we niet allemaal in hetzelfde vak, maar in twee vakken:
  • Rode startvak: 1 rondje / 800 meter
  • Blauwe startvak: 2 of 3 rondjes / 2.200 of 3.600 meter
Schrijf je in voor de familieloop en ontvang je eigen startnummer met jouw naam en een super toffe medaille na afloop.
 
Daag je papa, mama, broers en/of zussen, opa, oma, ooms, tantes uit en doe mee aan de Familieloop. Wil je meer weten ...
 

Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes! 
 
Ook de social accounts van de Bredase Singelloop worden beheerd door vrijwilligers. Dag in, dag uit. Social media zijn immers niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven! Wij houden je graag op de hoogte van de actualiteiten van de Bredase Singelloop via verschillende platforms. 
 Volg jij ons al? Nee? Connect dan snel en groei met ons mee!
 
 Blijf op de hoogte van de laatste info, leuke nieuwtjes, acties, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze socials! 
 
 Volg ons op Facebook, Twitter, Instagramofconnect met zakelijke Singellopers en partners op onze LinkedInpagina! 
 
 

Businessrun: staat jouw team al in de startblokken?!
 
Vind je ook niet dat het tijd wordt voor een sportief event waar je samen met je collega's naar uit kan kijken? Zet een mooie prestatie neer en ervaar samen de gezelligheid in Breda!
 
Wij wel. Het team van de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun is helemaal klaar om uit te pakken! Inmiddels zijn we al flink op weg naar de ruim 200 bedrijventeams en hebben een kleine 50 bedrijven - groot en klein - zich met één of meerdere teams ingeschreven voor de Businessrun!  
 
Speciaal voor businessrun-teams is er een compleet business pakket samengesteld. Benieuwd wat je hier in vindt? Kijk snel verder!  
 

Onze partners: 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP