Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie mei 2021
35e Bredase Singelloop: wij hebben er zin in!!
 
De eerste editie vond plaats op 5 oktober 1986. We vieren in 2021, na een fantastische eerste Alternatieve Singelloop Breda, dan ook het heuglijke feit dat Breda op de eerste zondag in oktober voor de 35e keer het toneel is van de Bredase Singelloop.
 
Natuurlijk gaan we dat vieren, want de AMGEN Singelloop Breda: die doen we samen. In de komende nieuwsbrieven zullen we je op de hoogte houden van ontwikkelingen rondom dit lustrum.
 
In deze vierde nieuwsbrief van 2021 informeren wij jullie over de lancering van onze nieuwe website, het goede doel 2021, het jubileum shirt en de lustrummedaille. Lees dus snel verder!
Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!
 
Wij wensen je veel leesplezier!


Heb jij onze mooie nieuwe website al gezien? 

Vol trots presenteren wij op 1 mei onze vernieuwde AMGEN Singelloop Breda website. Een fris design, geheel in een vernieuwd Singelloop-jasje én met veel mooie nieuwe features samen met vertrouwde Singelloop-informatie. Met een enorm veel dank naar Fightclub die het ontwerp van de website hebben verzorgd en GetBright die de realisatie voor rekening hebben genomen!

Bekijk 'm nu snel via onderstaande link. Dat kan uiteraard ook via jouw mobiel! Wij zijn benieuwd wat jij er van vindt! Laat het ons weten via een van onze social kanalen! Niet vergeten hé :)!
 


Houdt je ogen open voor de Singelloop-OV-bussen!
 
In aanloop tot de 7e Lustrumeditie van de Bredase Singelloop is de themacampagne ‘Singelloop je mee?’ gestart. Deze campagne loopt in samenwerking met vijf sponsoren: Aartsen, Van Iersel Luchtman Advocaten, Meteor Systems, iT-Workz en Bouwmensen Zuidwest.

Vanaf juni is de themacampagne zichtbaar in de vorm van een langdurige busreclamecampagne bij OV Media. Er rijden in totaal drie stads- en streekbussen rond in Breda, Roosendaal en Tilburg met reclame aan de straatzijde van de bus.

Een mooi resultaat van een goede samenwerking. De AMGEN Singelloop Breda, die doen we samen!



Heb jij 'm al gezien? Ons prachtige lustrumshirt!
 
Speciaal voor de lustrum editie van de Bredase Singelloop is een uniek Jubileum Loopshirt ontwikkeld. Na een spannende ontwerpwedstrijd hebben we uiteindelijk gekozen voor het ontwerp van Corné Fijneman uit Tilburg. 
 
Ook dit jaar kun je weer beschikken over het unieke hardloopshirt van de Bredase Singelloop. De shirts worden dit jaar wederom verzorgd door Run2Day Breda, kosten: € 15,00. In de winkel van Run2Day aan de Nieuwstraat hangt een pas-set, mooi om het shirt vooraf te bekijken én passen! 
 

Kies jouw unieke medaille
 
Het is inmiddels een goed gebruik dat deelnemers, partners en supporters van de Bredase Singelloop zelf beslissen voor welke medaille en welk lint er gelopen gaat worden. Natuurlijk ook in ons lustrumjaar 2021, dus: laat je hoooooren!!!

Natuurlijk kunnen jullie ook dit jaar weer meebeslissen hoe de medaille 2021 er uit komt te zien. Je bepaalt dus zelf je beloning! We hebben dit jaar voorstellen met een klassieke vorm met een moderne twist. De basisvorm is rond, maar door de gedeeltelijk open vorm heeft het een fris en eigentijds karakter. Gaaf toch?
Klik hier voor de ontwerpen en breng onderaan de pagina direct je stem uit via de stemknoppen! 


Ben jij al op de hoogte van het Goede doel 2021?

Uit een tiental inzendingen is unaniem gekozen voor Running Blind Breda. De Bredase tak van Running Blind staat nog in de kinderschoenen, maar de plannen zijn ambitieus. Hoe tof zou het zijn als met jouw bijdrage aan dit goede doel een speciaal Running Blind parkoers in het Mastbos wordt gerealiseerd voor mensen met een visuele beperking? 
 
Wij dragen van iedere inschrijver een bedrag van € 0,25 af aan Running Blind. Maar ook jullie kunnen via de inschrijvingspagina dit jaar een extra doniatie doen. Dus waar wacht je op? Singelloop je mee?!! 
 


Van Loon nieuwe partner Singelloop!

In aanloop naar de 35e editie van de Bredase Singelloop prijkt het logo van Van Loon Verzekeringen-Hypotheken-Pensioenen op de lijst van partners. 
 
Het Bredase bedrijf verbindt zich voor een periode van minimaal 3 jaar aan het grootste eendaagse event van Breda. Bekijk het nieuws artikel op de website over deze mooie nieuwe sponsor! 
 


Heb jij je al ingeschreven? 
 
De eerste maand van de inschrijvingsperiode zit er al bijna op. Inmiddels hebben al zo'n 2.600 enthousiastelingen zich verzekerd van een plekje aan de start en direct geprofiteerd van de voordelen van de voorinschrijving. Heb jij je al ingeschreven?

Ook wij weten niet wat de komende tijd gaat doen en houden de regels en maatregelen nauwlettend in de gaten. Mocht er iets veranderen aan de situatie dan annuleren wij jouw inschrijving en krijg jij uiteraard jouw inschrijfgeld teruggestort! Voorinschrijven heeft onder andere als voordelen:
  • jouw startnummer op naam wordt netjes thuisgestuurd
  • je plekje aan de startstreep op jouw favoriete afstand is gegarandeerd
  • je krijgt stevige korting op het inschrijfgeld. 
Schrijf je hier in voor de reguliere afstanden (5KM, 10KM, 1/2 Marathon, Familieloop en Walking & Wheeling 5KM. 
Ben jij met meer dan 20 deelnemers? Maak dan via deze link gebruik van onze groepsinschrijving.Wil jij met de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun mee doen? Klik dan hierOf ga jij voor het uiterste en wil jij alle afstanden lopen? Schrijf je dan in voor het 40 van Breda teamOf wil jij de Singelloop op een andere locatie lopen? Klik dan hier voor de (virtuele) Singelloop. 
 


Onze partners: 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP