NIEUWSBRIEF
AMGEN Singelloop Breda
 mei 2024
De AMGEN Singelloop Breda: waar sport en gezelligheid hand in hand gaan! Op 6 oktober 2024 gaan we de 37e editie organiseren van het meest aantrekkelijke loopevenement in het gezellige en bourgondische Breda. Singelloop je mee?

In deze nieuwsbrief informatie over de start van de inschrijvingen, het nieuwe programma en de bekendmaking van een nieuw onderdeel. Ben je deelnemer, sponsor, vrijwilliger of toeschouwer? Samen maken we er een geweldig feestje van!
 
BEMACHTIG SNEL JE STARTNUMMER

Sinds 1 mei kan je je weer inschrijven voor het gezelligste hardloopfeestje van Nederland op de eerste zondag van oktober! 
 
Om de Bredase Singelloop beheersbaar te houden, is er dit jaar voor het eerst een maximum aantal deelnemers op de 5 km (6300), 10 km (7000) en Halve Marathon (5600). Zorg dus dat je er op tijd bij bent en verzekerd bent van een plekje aan de start van jouw favoriete afstand! 
 
Singelloop je mee? 

FAMILIELOOP OPENT SINGELLOOP
 
De 37e editie bevat alle onderdelen die je van ons gewend bent, maar dan in een andere volgorde:
 
10.50 uur:Nationaal Fonds Kinderhulp Familieloop
11.20 uur:⁠Albert Heijn Walking & Wheeling⁠
11.50 uur:Royal Cosun 5 km prestatieloop⁠
12.40 uur:Aartsen Fruit & Vegetables 10 km prestatieloop⁠
14.10 uur:Kasparov Finance & BI halve marathon                              wedstrijd⁠loop en Moore DRV halve marathon                   prestatieloop⁠ 
 
 
 
 
10 KM WALKING & WHEELING

Nieuw dit jaar is de Walking & Wheeling 10 km. Wandelaars, Nordic Walkers, rolstoelers, wheelers en racerunners kunnen dit jaar dus naast 5 km – ook 10 km afleggen in onze Baroniestad. Goed om te weten is dat deze afstand start bij AV Sprint.

Deels over het Singelloop-parcours, deels door het Valkenbergpark - beide afstanden finishen net als alle andere onderdelen op de Grote Markt! Doe je mee? Schrijf je hier in! 
 
OP DE HOOGTE BLIJVEN? VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA
 
 
Heb je suggesties, verbeterpunten of andere zaken die je met ons wilt delen?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Uitschrijven / Gegevens wijzigen