Nieuwsbrief augustus 2015 - Hermitage Amsterdam

3 years ago


Text only:

 


Napoleons PrijzenslagOp 15 augustus 1769 werd Napoleon Bonaparte geboren. Zijn geboortedatum valt dit jaar in de tentoonstelling Alexander, Napoleon & Joséphine in de Hermitage Amsterdam. Ter gelegenheid van zijn verjaardag organiseert de Hermitage een fotowedstrijd waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.Maak kans op de volgende prijzen:

2x 
retourtickets Amsterdam-Parijs met Thalys voor twee personen
3x 
Fles Taittinger Champagne Brut Réservé
4x 
catalogus van de tentoonstelling Alexander, Napoleon & Joséphine
1x 
bordspel Waterloo Stratego

Hoe kunt u meedoen?


Bezoek tussen 15 augustus en 27 september 2015 de tentoonstelling Alexander, Napoleon & Joséphine, zoek het uitvergrote schilderij van het afscheid van tsaar Alexander en Napoleon op (aan het eind van de tentoonstelling) en maak daarvan een originele foto met uzelf en/of uw gezelschap.Inzenden


Zend uw foto in naar fotowedstrijd@hermitage.nl o.v.v. uw voor- en achternaam en emailadres. Inzenden kan tot en met zondag 27 september 2015.Looptijd & voorwaarden


De actie gaat in op de geboortedag van Napoleon, zaterdag 15 augustus, en loopt tot en met zondag 27 september 2015. Inzendingen kunnen op de facebookpagina van de Hermitage worden geplaatst. De uitslag wordt begin oktober bekend gemaakt op de website hermitage.nl en op facebook. De winnaars worden persoonlijk per mail op de hoogte gesteld. Zie verder hermitage.nl.
Publieksinformatie


Openingstijden


Dagelijks 10-17 uur


AdresAmstel 51

Amsterdam


Voor meer informatieAlexander, Napoleon & Joséphine


020 530 87 55
hermitage.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u in het verleden aangegeven heeft deze te willen ontvangen. Indien u geen nieuwsbrieven van de Hermitage Amsterdam meer wilt ontvangen klik dan hier en u wordt automatisch uitgeschreven.De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Cultureel ondernemerschap zit in onze genen en dat is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:


Hermitage.nl

Categories: Art weekend away Art | Culture Museums
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018