Bekijk deze e-mail in je browser
Met trots presenteren wij ons nieuwe campagnebeeld! Bovenstaande afbeelding geeft al een tipje van de sluier, maar verderop in deze nieuwsbrief vind je het gehele beeld. Daarnaast hebben wij nieuws over de start van de kaartverkoop en hebben wij deze maand twee nieuwe leden mogen verwelkomen in de Raad van Toezicht.

CAMPAGNEBEELD 2023

Na een succesvolle samenwerking in 2022 hebben we Rogier Roeters wederom gevraagd het artwork voor het campagnebeeld van het festival te maken. “Binnen het speelveld wat Boulevard mij dit jaar gaf, voelde ik de vrijheid om veel te kunnen creëren. In totaal heb ik ongeveer 40 tekeningen gemaakt, daarna liet ik het los en was het aan Boulevard om te kiezen” aldus Rogier. Boulevard werkt graag samen met makers, waarbij kunstenaars de ruimte krijgen voor hun eigen visie. “Voor mij is dat een fijne samenwerking; een kader en daarin de vrijheid vinden om tot een nieuw beeld te komen.”

Onze vaste vormgever Karin Jonkers heeft er weer een mooi campagnebeeld van gemaakt. “Voor mij als vormgever van het festival is het een feest om met het artwork van Rogier te werken. Zijn werk schuurt, ontroert, schoffeert en heeft lief. Daarnaast is Rogier ook nog eens een ongelooflijke leuke gast met een gevoel voor humor dat naadloos past bij een Theaterfestival als Boulevard. Aan mij de uitdaging om zijn werk in ere te houden én er uitingen mee te maken die communiceren voor een breed publiek. Ja hoor, Rogier rocks!”

Het beeld maakt de verbinding tussen natuur en stad, wat aansluit bij de locaties van Boulevard. Ook in 2023 zal het festivalhart namelijk in het Zuiderpark zijn. Theaterfestival Boulevard is een plek om je te laten verrassen door cultuur, te genieten met elkaar en de zomer te vieren. 
SAVE THE DATE: KAARTVERKOOP
Dit jaar gaan we op twee momenten in de verkoop. Het eerste deel van het programma, zo'n 13 voorstellingen, staan vanaf donderdag 25 mei op onze website. Vrienden van Boulevard hebben vanaf dan als eerste de mogelijkheid om kaarten te kopen. De algemene kaartverkoop start vanaf dinsdag 30 mei.
Het tweede deel van het programma gaat vanaf maandag 26 juni in de verkoop voor de Vrienden en vanaf donderdag 29 juni gaat de algemene kaartverkoop van start. 

Uit gesprekken met ons publiek is naar voren gekomen dat alle informatie omtrent het brede programma in één keer overweldigend kan zijn. Daarom hebben we besloten om dit jaar de informatie over het programma te spreiden over twee momenten. In plaats van alle informatie in één programmaboek, maken we twéé magazines gekoppeld aan de verkoopmomenten met achtergrondartikelen, columns en interviews.
VRIENDEN WORDEN?
Kun je ook geen genoeg krijgen van Theaterfestival Boulevard en wil je je steentje bijdragen?

Word Vriend van Boulevard en profiteer meteen: koop kaarten met voorrang én korting! 

Voor vijftig euro per jaar ben je Vriend en steun je Boulevard. Je ontvangt bovendien onze speciale Vrienden nieuwsbrief met extra informatie en uitnodigingen voor exclusieve Vrienden bijeenkomsten door het jaar heen. 
Als je nu vriend wordt, krijg je een robuuste Boulevard boodschappentas cadeau!

Ga voor meer informatie naar de site. Daar lees je alles over het Vriend-zijn. Meteen aanmelden kan daar ook.
Word Vriend

RAAD VAN TOEZICHT

Vanaf 1 april zijn er twee nieuwe leden toegetreden tot de Raad van Toezicht: Marieke Tetteroo en Ricardo Burgzorg. Wij heten beiden van harte welkom.
Marieke Tetteroo
Ricardo Burgzorg

GREEN KEY

De afgelopen jaren zijn we bewust bezig geweest met maatregelen waarmee we het festival duurzamer kunnen maken. Hoe je het namelijk ook wendt of keert: een festival kost elektriciteit, water en andere grondstoffen, veroorzaakt vervoersbewegingen – zowel van publiek als van artiesten – en levert afvalstromen op. Dat willen we zoveel mogelijk matigen, waarbij we ook op zoek gaan naar alternatieven. 

Dit jaar krijgen we waarnemers van Green Key over de vloer die gaan kijken of we het Green Key of we aan de eisen van het keurmerk voldoen. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in met name de recreatie- en vrijetijdsbranche en horeca. Ze beoordelen allerlei aspecten, van communicatie, reiniging en energie tot duurzaam inkopen en textiel. Het Green Key keurmerk laat zien dat je een stap verder gaat op het gebied van duurzaamheid. 
Theaterfestival Boulevard is onderdeel van twee Europese netwerken; Performing Gender - Dancing in your shoes en apap - advancing performing arts project.
Meer informatie over de projecten is te vinden op onze website.

Beiden projecten worden medegefinancierd door het Creative Europe-programma van de Europese Unie.
apap - advancing performing arts project
Performing Gender - Dancing in your shoes
 
Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2023 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Meld je af voor deze nieuwsbrief