Bekijk deze e-mail in je browser
Header met het campagnebeeld van Boulevard
We zijn begonnen! Ons festivalhart in het Zuiderpark klopt, en verandert soms van kleur en vorm. Onze oude stek op De Parade blaast ons publiek weer omver. En dat allemaal dankzij al onze bezoekers en al onze artiesten in dat eerste weekend. En we gaan door! Zie je door de bomen het bos (nog) niet? Ga naar onze keuzehulp! Zoek de categorie die je aanspreekt en vind de voorstelling die je wilt zien. Tot van de week!
Keuzehulp

KAN IEMAND ONS KNIJPEN?

Was dit er echt? Of droomden we. We moesten onszelf echt even in de arm knijpen. Het eerste weekend van Boulevard was trouwens nauwelijks visueel samen te vatten. Maar dit beeld van Karin Jonkers is een begin. Voor meer foto's bekijk vooral onze socials!

EENMALIG EN ALLEEN VANDAAG

8 aug
SPARE TIME WORK
buren | BE
 
Kan je vrije tijd uitgeven? Wanneer ben je op dat vlak een big spender? Hoe geef je die vrije tijd uit? Hou je van werken? En hoe staat het met je work-life balance? SPARE TIME WORK is een totaalinstallatie waarin het collec­tief buren beelden, tekst en geluid creëert. Via poëtische en politieke fantasieën denken ze na over verleden en toekomst van vrije tijd en werk. Een associ­a­tieve en muzikale vertel­ling van Melissa Mabesoone en Oshin Albrecht.

Koop tickets

TIPS: AFZENDER CEMENT

9 t/m 10 aug
Op een gegeven moment
Cor Langerak | NL

“De tekst kan onwaarheden of beledigingen bevatten”, waarschuwen de makers. Want elke dag spuugtartificiële intelligentie [AI] een nieuw toneelstuk uit. Met oudgedienden Bert Luppes en Woody Richardson Laurens.

Koop tickets
12 t/m 14 aug
THE WOMAN DESTROYED
Courtney May Robertson | NL

Een digitaal systeem dat eisen stelt waaraan je hebt te gehoorzamen. Durf je dat live aan? Performer Courtney May Robertson [1992] wel. En jij?

Koop tickets
10 t/m 14 aug
K.U.S. _ een verzoeningsritueel
Marijn Graven en Iris Carta | NL

Tijdens K.U.S. [Kinaesthetics of Union and Surrender] bieden de theatermakers Marijn Graven en Iris Carta een rituele vrijplaats. Voor? Verzoenen en meer moois.

Koop tickets
12 t/m 14 aug
Countersex Education
Maxime Dreesen | BE

In het alfabet van de liefde is de Q vaak hekkensluiter. Maar niet in Countersex Education, een lichtcabareteske mix van TED-talk, workshop en performance.

Koop tickets

NEDERLANDSE PREMIÈRE

10 & 11 aug
A Tale of Two Cities
LOST DOG / BEN DUKE | GB
'It’s a work that deserves to be widely seen, not only by dance audiences or Dickens fans.'
**** The Guardian

Ben Duke en zijn gezelschap Lost Dog gooien graag wat extra olie op het vuur. In hun A Tale of Two Cities maakt de jonge Lucie Manette een filmdocumentaire. Omdat ze geen eigen herinneringen aan de Franse Revolutie heeft – ze was nog klein – organiseert ze een bijeenkomst met vier familieleden. Maar de wilde verhalen die Lucy te horen krijgt, doen pijn aan haar oren: haar ouders moesten halsoverkop uit Frankrijk vluchten en haar opa zat achttien jaar gevangen in de Bastille. Om over de verzwegen liefde nog maar te zwijgen. Of er toch een boekje over opendoen? Let’s do it, grijnst Ben Duke. 

Op woensdag 10 augustus om 20.30u met tolk Nederlandse gebarentaal.

Op donderdag 11 augustus om 20.30u met audiodescriptie. Er is een introductie voorafgaand aan de voorstelling, waarin je kennis maakt met het decor en de acteurs. Aanmelden via: toegankelijkheid@festivalboulevard.nl.


Koop tickets

TIPS: VOOR DE HELE FAMILIE

4 t/m 14 aug
Out of the Box (6+)
The100hands | NL
Stap het levensgrote roze vierkant in. En weer uit. Deze fysieke en beeldende voorstelling vindt zowel in als buiten de box plaats. Verrassend en vermakelijk.
Gedurende de fysieke, acrobatische en beeldende voorstelling Out of the Box kan het publiek vrijelijk om een open ruimte [the box] heen lopen. De voorstelling vindt zowel in als buiten deze box plaats.

Koop tickets
8 t/m 12 aug
Het groot levendig extravaganza bordspel (4+)
Juup Luijten ONVOORZIEN | NL
In het Zuiderpark daagt Juup Luijten [1992] kinderen en jongeren maar ook volwassenen uit om te dobbelen. Na je worp mag je het reuzegrote bordspel Onvoorzien binnenstappen. Extravagante ganzen delen het spel met je. Al voortdobbelend vindt ieder de weg. In ganzenpas. Eindbestemming? Ontdek het zelf. 

GRATIS
9 t/m 14 aug
Om de hoek woont een struik (5+)
Sonja van Ojen & Hendrik Kegels | NL/BE
Ze spelen op de schaal van Madurodam. Maar reusachtig groot is hun fantasie. Om de hoek woont een struik is een wonder van woordeloos, beeldend theater.  
Ook geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. 

Koop tickets
10 t/m 12 aug
DUMMIES (6+)
dOFt/ PIET VAN DYCKE
Er bestaan duizenden ongeschreven regels: trakteren als je jarig bent, niet voordringen in rijen, ‘Gezondheid!’ zeggen als iemand niest. Maar de twee klungels in deze mix van dans, theater en acrobatiek kennen al die stille afspraken niet.

Koop tickets
TICKETS
Tickets koop je makkelijk en snel online via onze website.
www.festivalboulevard.nl
Foto: Karin Jonkers

BLVRD VANDAAG

BLVRD Vandaag is onze tweedagelijkse krant. Met dank aan de Blauwe Engelen wordt deze elke dag verspreid op het festivalterrein. Pak hem mee en haal een koffietje en begin je festivalbezoek rustig met een update van alle festival ins en outs. Dat kan via onderstaande button. 
Lees de dagkranten
Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief