Het zonnetje in huis

Zwoele avonden, lange weekenden. De wereld ziet er anders uit, nu het tot laat in de avond licht is en de zomer in aantocht is. Je haalt het vakantiegevoel eigenlijk een beetje in huis. Heerlijk een cappuccino drinken op je balkon, de ramen open gooien en letterlijk de natuur naar binnen halen, of al dan niet actief in je tuin vertoeven. Met het zonnetje in huis hoef je eigenlijk nergens naartoe. Ben je op zoek naar zo’n heerlijk (buiten)huis? Bel een van onze by D&S Makelaars. Samen gaan we graag met je op zoek naar jouw nieuwe thuis.
 
 
 
 
 

VRIJSTAANDE VILLA AAN DE ROTTE

Op een fenomenale locatie aan de Rotte staat deze riante vrijstaande villa, die omringd is met terrassen en zelfs een eigen aanlegsteiger heeft aan de Rotte. Los van het feit, dat dit een schitterende woning is, maakt het riante perceel van 515 m² eigen grond het een uniek object in de dichtbevolkte Randstad. Zowel voor als achter is er vrij uitzicht, terwijl alle dagelijkse voorzieningen dichtbij huis zijn.
 
 
 
 
 

Aankoopbegeleiding

Monique van der Giessen-Groenewegen is NVM makelaar & register taxateur bij de by D&S Ruseler-kantoren. In haar dagelijkse werk merkt zij, dat er steeds meer mensen vragen om aankoopbegeleiding. “Mensen zoeken zelf al actief, maar hebben voor het beoordelen van de woning waarin ze zijn geïnteresseerd, ons advies steeds vaker nodig. Het kan hierbij gaan om een gerichte aankoop, dus van een woning die men al gezien (bezichtigd) heeft en wil gaan aankopen, of om een algemene aankoopopdracht, waarbij het nog niet bekend is naar welke woning men precies op zoek is,” licht Monique toe. Voorafgaand aan de aankoopbegeleiding, maakt Monique altijd eerst een afspraak op kantoor of bij de klant thuis, om nader kennis te maken en de wensen te inventariseren.
 
 
 
CHALET BIJ NOORDZEESTRAND

Nog deze zomer heerlijk recreëren in dit vrijwel nieuwe volledig gemeubileerde en gestoffeerde chalet? Dat kan! Dit chalet uit 2020 heeft 2 slaapkamers, is helemaal in strandsfeer ingericht en staat op een kavel van circa 210 m2. Het staat op vakantiepark Kruininger Gors...

Lees verder
 
 
 
DUURZAME INSTAPKLARE HOEKWONING

Deze grote hoekwoning met maar liefst 5 slaapkamers is klaar voor de toekomst. Het huis is gasloos, heeft 15 zonnepanelen, vloerverwarming, is volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ / triple glas. De woning met fraaie aluminium serre staat op eigen grond en...

Lees verder
 
 
 
 
 

NVM Makelaars

De NVM staat voor: Koninklijke Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. De NVM is de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Alle by D&S-makelaarskantoren zijn aangesloten bij de NVM.
 
 

Makelaars by D&S

Klip & Van Wijk Makelaars in Spijkenisse en Rockanje, Ruseler Makelaars in Rotterdam-Nesselande en Capelle aan den IJssel en D&S Makelaars in Schiedam zijn onderdeel van de landelijke D&S Groep. Samen zijn wij de Makelaars by D&S. Onze 5 NVM-kantoren hebben niet alleen 40 jaar ervaring in de makelaardij in de regio Groot-Rijnmond, maar kunnen dankzij de nationale D&S Groep bovendien een beroep doen op de vastgoeddisciplines: VVE Beheer, Beleggingen in Onroerende Zaken, Vastgoedbeheer en Bouwbedrijf.