Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

5 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief september 2013
  

Clipper Stad Amsterdam weer 'thuis'!


Na een geweldige periode in de Middellandse Zee en aan de Zuidkust van Engeland is Stad Amsterdam voor ca. 6 weken weer terug in Nederland. De komende tijd staat vooral in het teken van verschillende ontvangsten en zeiltochten. Eind september gaan we 10 dagen terug naar de werf in Vlissingen-Oost en na nog een kort bezoek aan Scheveningen zal de Clipper Stad Amsterdam medio oktober weer afreizen richting het zuiden. Via de Canarische Eilanden zeilen we met de hulp van de passaatwind naar de Cariben. Wij verwachten op 1 december op Martinique te arriveren. Volg ons de komende maanden op onze website of via onze Facebook pagina en Twitter. We verwachten naast succesvolle corporate programma's in Nederland, ook zeer mooie zeiltochten te gaan maken.


En wilt u nog meevaren, ga naar het reisaanbod en bekijk de verschillende mogelijkheden. Wij ontvangen u graag aan boord!
> Homepage Clipper Stad Amsterdam 


Amsterdam 7 en 8 september 2013


Open schip bij het Scheepvaartmuseum


Op zaterdag 7 september meert de Clipper Stad Amsterdam aan bij het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Ze is met een museumkaartje te bezoeken tussen 09.00 en 17.00 uur. Een unieke kans om dit prachtige museum en schip van binnen te bekijken! Op zondag 8 september ligt de Clipper ook nog voor het museum en ontvangt ze gasten die vanaf het dek de start van de Amsterdam City Swim meemaken.


> Link naar het Scheepvaartmuseum


Cruise 2 t/m 9 november 2013


Ontdek met ons de Canarische eilanden!
Boek nu voor deze prachtige zeilreis! Tijdens deze 8-daagse reis bezoeken we de eilanden Tenerife, La Palma en La Gomera. Zeilend van eiland naar eiland heeft u vele mogelijkheden om onder begeleiding van een lokale gids de eilanden te ontdekken. Deze reis is een combinatie van zeilen  op zee, dagtrips op de eilanden en hoogstaande culinaire verrassingen door onze chef kok!


> Bekijk hier de reisbeschrijving
> Bekijk hier het totale reisaanbod
 


Cruise 14 t/m 23 december 2013
Zeilend langs de parels van het Caribisch gebied
Op 14 december verwelkomen we u aan boord voor een luxe zeilcruise door het Caribisch gebied! Vanuit St. Maarten zeilen we samen met u van het ene tropische eiland naar het andere. We laten u de meest idyllische baaien en onontdekte plekjes zien. Samen met lokale gidsen bezoeken we dorpjes en trekken we de jungle in. We bezoeken de volgende eilanden: St. Maarten, St. Eustatius, St. Kitts, Iles des Saints, Guadeloupe, Dominica en Martinique. Vaar met ons mee!


> Bekijk hier de reisbeschrijving
> Bekijk hier het totale reisaanbod

Facebook


Foto's, films en interviews


Op onze Facebook pagina publiceren wij regelmatig foto's en filmpjes van de Clipper Stad Amsterdam. Ga dus snel naar deze pagina en klik op 'Vind ik leuk'!


Het schip


Logboek


Reizen


Contact


 


Mail-a-friend


Afmelden


 


  


© 2013 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019