Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

5 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief november 2013
  

21 april - 12 mei 2014
Oceaan oversteek 2014, nu online!


Er zijn van die reizen die je een keer in je leven gemaakt moet hebben... en dit is er een van: de 'ocean crossing' met de Clipper Stad Amsterdam!


We ontvangen u graag aan boord op 21 april in Boston (USA). De volgende ochtend varen we uit voor het grote avontuur... In 21 dagen steken we de Atlantische Oceaan over naar het Spaanse Malaga. De ultieme reis voor de echte zeilliefhebber.


De wind in je haren en de uitgestrekte zee om je heen. De indrukwekkende wolkenpartijen, de regenbogen, de walvissen, de zonsopkomst en -ondergang maar vooral ook de rust en vrijheid van de open zee zullen u de tijden van weleer doen herbeleven. Een unieke kans om de Clipper in volle glorie te bewonderen!


> Meer informatie over deze reis
> Homepage Clipper Stad Amsterdam 


12 - 19 mei 2014


Zeilreis Middellandse Zee


Vaar met ons mee op deze heerlijke zeilreis van Malaga naar Monaco! Op 13 mei varen we de haven van Malaga uit en zetten koers naar de Côte d'Azur. We bevaren de blauwe wateren van de Middellandse Zee, passeren de eilanden Ibiza, Mallorca en Menorca en komen na 6 dagen aan in de haven van Monaco.  


> Meer informatie over deze reis
> Homepage Clipper Stad Amsterdam


Blijf op de hoogte!


Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen aan boord? Op onze Facebook pagina publiceren wij regelmatig foto's en filmpjes van de Clipper Stad Amsterdam. Klik dus snel op 'Vind ik leuk'!


Zon, zee en idyllische eilanden


De Clipper Stad Amsterdam heeft de eerste etappe naar mooi weer inmiddels afgelegd. Op 31 oktober jl. kwam zij aan in de haven van Santa Cruz de Tenerife. Op dit moment vaart ze een cruise tussen de Canarische eilanden en op 12 november staat de start van de oceaanoversteek gepland: in 21 dagen zal de Clipper oversteken van Tenerife naar Martinique in het Caribisch gebied. > Lees meer

Het schip


Logboek


Reizen


Contact


 


Mail-a-friend


Afmelden


 


  


© 2013 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019