Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

5 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief januari 2014
  


Winter en voorjaar 2014


Momenteel verblijft de Clipper Stad Amsterdam in het Caribisch gebied. Haar gasten genieten volop van het heerlijke weer, de mooie zeiltochten, de zeer aangename temperatuur van het water, de prachtige baaien en eilanden en de ontspannen sfeer die zo kenmerkend is voor dit stukje van de wereld. Na ons verblijf in het Caribisch gebied zal de Clipper de oostkust van Amerika bezoeken op verzoek van de gemeente Amsterdam en Randstad, de eigenaren van de Clipper. De steden Baltimore, New York en Boston staan op het programma. Schitterende steden, met een interessante nautische historie, om aan te doen. Op 22 april staat vervolgens de oceaan oversteek van Boston naar Malaga in Spanje gepland. Een unieke non-stop zeilreis waarin u alles te weten kan komen over het zeilen op zo'n fantastisch full-rigged tall ship. En natuurlijk de bijzondere momenten niet te vergeten dat u walvissen zult zien of dat dolfijnen met u zullen meezwemmen.


> Meer informatie over de beschikbare reizen 
> Homepage Clipper Stad Amsterdam 


21 april - 12 mei 2014
Oceaan oversteek 2014


Er zijn van die reizen die je een keer in je leven gemaakt moet hebben... en dit is er een van: de 'ocean crossing' met de Clipper Stad Amsterdam!


We ontvangen u graag aan boord op 21 april in Boston (USA). De volgende ochtend varen we uit voor het grote avontuur... In 21 dagen steken we de Atlantische Oceaan over naar het Spaanse Malaga. De ultieme reis voor de echte zeilliefhebber.


De wind in je haren en de uitgestrekte zee om je heen. De indrukwekkende wolkenpartijen, de regenbogen, de walvissen, de zonsopkomst en -ondergang maar vooral ook de rust en vrijheid van de open zee zullen u de tijden van weleer doen herbeleven. Een unieke kans om de Clipper in volle glorie te bewonderen!


> Meer informatie over deze reis
> Homepage Clipper Stad Amsterdam


 


12 - 19 mei 2014


Zeilreis Middellandse Zee


Vaar met ons mee op deze heerlijke zeilreis van Malaga naar Monaco! Op 13 mei varen we de haven van Malaga uit en zetten koers naar de Côte d'Azur. We bevaren de blauwe wateren van de Middellandse Zee, passeren de eilanden Ibiza, Mallorca en Menorca en komen na 6 dagen aan in de haven van Monaco.  


> Meer informatie over deze reis
> Homepage Clipper Stad Amsterdam

19 - 24 juni 2014


Zeilreis van Ibiza naar Lissabon


Op donderdagochtend 19 juni heten wij u welkom aan boord van de Clipper Stad Amsterdam op Ibiza. Dit prachtige eiland in de Middellandse Zee maakt deel uit van eilandengroep de Balearen. De historische stadskern van Ibiza Stad is door UNESCO tot werelderfgoed verklaard en de moeite van het bezoeken meer dan waard. In de loop van de ochtend zullen we Ibiza echter verlaten en koers zetten naar Lissabon. 
> Meer informatie over deze reis
> Homepage Clipper Stad Amsterdam

24 juni - 3 juli 2014


Zeilreis van Lissabon naar Harlingen


Op dinsdagavond 24 juni stapt u in Lissabon aan boord van de Clipper Stad Amsterdam. Na een prachtige tocht door de Golf van Biskaje, over de Atlantische oceaan en de Noordzee komt de Clipper op donderdag 3 juli aan in Harlingen. De Clipper Stad Amsterdam arriveert dan na lange tijd weer in haar thuisland Nederland om een paar dagen later deel te gaan nemen aan de Tall Ship Races 2014 met als startplaats Harlingen. 


> Meer informatie over deze reis
> Homepage Clipper Stad Amsterdam

Blijf op de hoogte!


Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen aan boord? Op onze Facebook pagina publiceren wij regelmatig foto's en filmpjes van de Clipper Stad Amsterdam. Klik dus snel op 'Vind ik leuk'!


Het schip


Logboek


Reizen


Contact


 


Mail-a-friend


Afmelden


 


  


© 2014 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019