Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

5 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief 
  

Waar is de Clipper nu?


De Stad Amsterdam staat aan de vooravond van haar oceaan oversteek van Boston naar Malaga. Dinsdag 22 april a.s. gaan de trossen van onze volgeboekte Clipper los en wordt koers gezet richting de Middellandse Zee. Wij zullen daar plaatsen als Nice, Monaco, Genua en Ibiza aan doen.
Op donderdag 3 juli arriveren wij voor een korte stop in Nederland. Wij zijn onderdeel van de festiviteiten rondom de start van de Tall Ships Races 2014 in Harlingen. De Tall Ships Race start op zondag 6 juli en gaat van Harlingen naar Frederikstad in Noorwegen. Met 56 jongeren aan boord gaan wij alles in het werk stellen om deze race te winnen.
Na Frederikstad zeilen we via het Skagerak en het Kattegat naar Göteborg en Kopenhagen. Dit is een fantastische Scandinavische cruise waarvoor nog enkele hutten beschikbaar zijn. Vervolgens zeilen we naar Gydinia in Polen en naar Warnemünde/Rostock waar wij vanaf 7 augustus de Hanse Sail zullen bezoeken. Via Kiel en Hamburg zeilen we vervolgens naar Portsmouth aan de Engelse Zuidkust waarna we Londen en Zeebrugge zullen aandoen. In september arriveert de Clipper dan weer in Nederland.
Volg via onze website en Facebook de verschillende zeilreizen die u bij ons kunt boeken. Wij verwelkomen u van harte aan boord van ons prachtige schip!


We hebben deze zomer nog 2 prachtige reizen voor u beschikbaar:
Cruise langs 3 Scandinavische steden
14 - 23 juli 2014


We hebben deze zomer een fantastische zeilcruise voor u in petto! Vaar van 14 tm 23 juli met ons mee van Frederikstad (Noorwegen), via Götenborg (Zweden), naar Kopenhagen (Denemarken). We zeilen door het Skagerak en het Kattegat en gaan in verschillende baaien en bij mooie plaatsen voor anker. Dit is de ideale combinate van zeilen op een prachtig dwarsgetuigd zeilschip en het bezoeken van 3 schitterende Scandinavische landen!


> Meer informatie over deze reis 


Zeilreis van Hamburg naar Portsmouth
23 - 28 augustus 2014


Deze reis begint op 23 augustus in Hamburg. Tijdens de tocht op de Noordzee, door het Kanaal en langs de prachtige kust van Zuid-Engeland ervaart u wat zeilen op een volgetuigde driemaster inhoudt en maakt u de Clipper in al haar glorie mee. Na een aantal avontuurlijke dagen en nachten op volle zee loopt de Stad Amsterdam de haven van Portsmouth binnen waar we op donderdagochtend 28 augustus afscheid nemen.
> Meer informatie over deze reis

Blijf op de hoogte!


Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen aan boord? Op onze Facebook pagina publiceren wij regelmatig foto's en filmpjes van de Clipper Stad Amsterdam. Klik dus snel op 'Vind ik leuk'!


Het schip


Logboek


Reizen


Contact


 


Mail-a-friend


Afmelden


 


  


© 2014 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019