Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

4 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief 
  

Waar is de Clipper nu?


Na een zeer voorspoedige oversteek van de Atlantische Oceaan is de 'Stad Amsterdam' in het Middellandse Zee gebied gearriveerd. Het hoogtepunt tot nu toe was de aanwezigheid bij de Grand Prix Formula 1 in Monaco, een geweldig spektakel! Inmiddels is de Clipper in Italië, in Genua. De afgelopen dagen stonden in het teken van dagtochten met relaties van Randstad Italië. Morgen zetten we zeil naar Ibiza voor vier 2-daagse cruises tussen Ibiza en Formentera met relaties van Randstad Spanje. Daarna vervolgen we onze reis naar Nederland om op 3 juli de Sail-in van Harlingen Sail mee te kunnen maken. We verwachten een fantastisch evenement in deze Friese havenstad, waar ook op 7 juli de start van de eerste race van de STI Tallships races 2014 zal plaatsvinden. Met zo'n 50 jongeren aan boord gaan we alles-op-alles zetten om deze race naar Frederikstad (Noorwegen) te winnen! Frederikstad is ook de plaats waar een hele mooie cuise start. Door het Skagerak en Kattegat via Göteborg naar Kopenhagen! Voor deze unieke cruise hebben wij nog enkele hutten beschikbaar. We staan aan de vooravond van een geweldig zomerseizoen. Volg ons op onze website en boek een reis op dit bijzondere zeilschip.


We hebben een aantal prachtige zeilreizen voor u beschikbaar:


Cruise langs 3 Scandinavische steden
14 - 23 juli 2014


We hebben deze zomer een fantastische zeilcruise voor u in petto! Vaar van 14 tm 23 juli met ons mee van Frederikstad (Noorwegen), via Götenborg (Zweden), naar Kopenhagen (Denemarken). We zeilen door het Skagerak en het Kattegat en gaan in verschillende baaien en bij mooie plaatsen voor anker. Dit is de ideale combinate van zeilen op een prachtig dwarsgetuigd zeilschip en het bezoeken van 3 schitterende Scandinavische landen!


> Meer informatie over deze reis 


Zeilreis van Hamburg naar Portsmouth
23 - 28 augustus 2014


Deze reis begint op 23 augustus in Hamburg. Tijdens de tocht op de Noordzee, door het Kanaal en langs de prachtige kust van Zuid-Engeland ervaart u wat zeilen op een volgetuigde driemaster inhoudt en maakt u de Clipper in al haar glorie mee. Na een aantal avontuurlijke dagen en nachten op volle zee loopt de Stad Amsterdam de haven van Portsmouth binnen waar we op donderdagochtend 28 augustus afscheid nemen.
> Meer informatie over deze reis

Zeilreis van IJmuiden naar Porto
13 - 22 november 2014


Na zo'n twee maanden in Nederland brengt de bemanning van de Stad Amsterdam op donderdag 13 november alles in gereedheid voor vertrek naar het zuiden. Nog dezelfde middag wordt koers gezet naar het Portugese Porto. Zeilend over de Noordzee, door het Kanaal en langs de Golf van Biskaje beleeft u de werkelijke pracht van een tallship onder zeil.

> Meer informatie over deze reis


Zeilreis van Porto naar Santa Cruz
22 tm 30 november 2014


De eerste nacht aan boord van de Clipper Stad Amsterdam brengt u door in de haven van Porto (Leixous) waar u in alle rust de nieuwe indrukken op u kunt laten inwerken. Vroeg in de ochtend op 23 november zal de tocht naar het zuiden worden hervat en wordt er koers gezet naar Santa Cruz, de hoofdstad van Tenerife.


> Meer informatie over deze reis


Oceaan oversteek naar Caraiben
1 tm 21 december 2014


Maandag 1 december verwelkomen wij u aan boord van de Clipper Stad Amsterdam in Santa Cruz (Tenerife), de laatste haven voor aanvang van de oversteek naar het Caribisch gebied. De volgende ochtend zullen we Santa Cruz verlaten en het ruime sop kiezen om nonstop naar Martinique te varen!
> Meer informatie over deze reis

Blijf op de hoogte!


Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen aan boord? Op onze Facebook pagina publiceren wij regelmatig foto's en filmpjes van de Clipper Stad Amsterdam. Klik dus snel op 'Vind ik leuk'!


Het schip


Logboek


Reizen


Contact


 


Mail-a-friend


Afmelden


 


  


© 2014 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019