Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

4 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief 
  

Caribische cruises voor komende winter


Wie droomt er niet van een fantastische zeilcruise door het Caribisch gebied en ankeren in ongerepte baaitjes? Genieten van een cocktail op een parelwit strand. En de mooiste Caribische eilanden bezoeken. De Clipper Stad Amsterdam maakt dit in de winter van 2015 weer allemaal mogelijk. Wij organiseren de mooiste zeilcuises met verschillende bestemmingen. Wij hopen u op één van deze reizen aan boord te mogen ontvangen!


Luxe zeil- en fotografie cruise St. Maarten - Martinique
17 t/m 27 januari 2015


Wat is er mooier dan het ontdekken van idyllische Caribische eilanden op een spectaculair zeilschip als de Clipper Stad Amsterdam? Zon, zee, strand, excursies, heerlijk eten en zeilen zijn op zich al voldoende ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Wij voegen er nog graag iets aan toe en hebben de professionele en getalenteerde fotograaf Thijs Heslenfeld gevraagd uw vaardigheden op gebied van fotografie tijdens de reis naar een hoger niveau te brengen.


> Meer informatie over deze reis 


Luxe zeil- en fotografie cruise Martinique - Martinique
29 januari t/m 8 februari 2015


Net als bij bovenstaande reis worden zeilen en fotografie tijdens deze cruise gecombineerd. Thijs Heslenfeld is overtuigd van het feit dat fotograferen het beste geleerd kan worden door te doen en in veel mindere mate door het leren van de theorie. Het is dan ook niet vreemd dat Thijs en de Clipper Stad Amsterdam de krachten hebben gebundeld en deze reis organiseren op één van de meest fotogenieke plekken op aarde: het Caribisch gebied.
> Meer informatie over deze reis

Luxe zeilcruise Martinique - St. Maarten
10 t/m 20 februari 2015


Ontdek de parels van de Caribische Zee! De kapitein en zijn bemanning nemen u onder andere mee naar de eilanden Dominica, Iles des Saintes, Guadeloupe, Sint Eustatius en Saint Barths. In het Caribisch gebied staat altijd een warme en constante wind. Ideaal voor de Clipper Stad Amsterdam om in volle glorie door de heldere blauwe zee te klieven terwijl u op het dek onder een stralende zon geniet van heerlijke drankjes en hapjes of dolfijnen die met het schip mee zwemmen.

> Meer informatie over deze reis


Luxe zeilcruise British Virgin Islands
9 t/m 18 maart 2015


Vaar mee op deze fantastische zeilcruise langs verschillende Britse Maagdeneilanden! We varen naar eilanden als Jost van Dyke, Tortola, Virgin Gorda en Saint Barths. We ankeren voor onbewoonde eilandjes. Daar kunt u in het heerlijke zeewater van 27 graden zwemmen of snorkelen terwijl onze chef-kok op het parelwitte strandje een barbecue voor u bereidt.


> Meer informatie over deze reis


Blijf op de hoogte!


Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen aan boord? Op onze Facebook pagina publiceren wij regelmatig foto's en filmpjes van de Clipper Stad Amsterdam. Klik dus snel op 'Vind ik leuk'!


Het schip


Logboek


Reizen


Contact


 


Mail-a-friend


Afmelden


 


  


© 2014 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019