Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

4 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief 
  

3 Prachtige najaarsreizen


Zeil mee op een van onze uitdagende avontuurlijke zeilreizen! We verlaten op 13 november de haven van IJmuiden en varen naar Portugal. Het 2e traject gaat van Porto naar Tenerife. Vanaf dit Canarische eiland zullen we dan op 1 december de trossen losgooien voor de zeilreis naar het Caribisch gebied. De oceaanoversteek springt er elk jaar weer uit. Non-stop naar Martinique, tussen de dolfijnen worden voortgeblazen door de Noordoost passaat. Een reis die velen op hun 'bucket list' hebben staan. Geniet van het meezeilen in optima forma door aan boord van de Stad Amsterdam te stappen. Onze kapitein en zijn crew verwelkomen u graag!


We hebben de volgende zeilreizen voor u beschikbaar:Zeilreis van IJmuiden naar Porto (Leixoes)
13 - 22 november 2014


Na zo'n twee maanden in Nederland brengt de bemanning van de Stad Amsterdam op donderdag 13 november alles in gereedheid voor vertrek naar het zuiden. Nog dezelfde middag wordt koers gezet naar het Portugese Porto. Zeilend over de Noordzee, door het Kanaal en langs de Golf van Biskaje beleeft u de werkelijke pracht van een tallship onder zeil.

> Meer informatie over deze reis


Zeilreis van Porto (Leixoes) naar Santa Cruz
22 tm 30 november 2014


De eerste nacht aan boord van de Clipper Stad Amsterdam brengt u door in de haven van Porto (Leixoes) waar u in alle rust de nieuwe indrukken op u kunt laten inwerken. Vroeg in de ochtend op 23 november zal de tocht naar het zuiden worden hervat en wordt er koers gezet naar Santa Cruz, de hoofdstad van Tenerife.


> Meer informatie over deze reis


Oceaan oversteek naar Caraiben
1 tm 21 december 2014


Maandag 1 december verwelkomen wij u aan boord van de Clipper Stad Amsterdam in Santa Cruz (Tenerife), de laatste haven voor aanvang van de oversteek naar het Caribisch gebied. De volgende ochtend zullen we Santa Cruz verlaten en het ruime sop kiezen om nonstop naar Martinique te varen!
> Meer informatie over deze reis

Caribische cruises 2015


Wie droomt er niet van een fantastische zeilcruise door het Caribisch gebied en ankeren in ongerepte baaitjes? Genieten van een cocktail op een parelwit strand. En de mooiste Caribische eilanden bezoeken. De Clipper Stad Amsterdam maakt dit in de winter van 2015 weer allemaal mogelijk.

> Meer informatie over deze reizen


Blijf op de hoogte!


Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen aan boord? Op onze Facebook pagina publiceren wij regelmatig foto's en filmpjes van de Clipper Stad Amsterdam. Klik dus snel op 'Vind ik leuk'!


Het schip


Logboek


Reizen


Contact


 


Mail-a-friend


Afmelden


 


  


© 2014 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019