Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

4 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief 
  

3 Nieuwe zeilreizen in 2015


Van 3 oktober tot 11 november was de Clipper Stad Amsterdam weer terug op de Oranjewerf in Amsterdam. De werf waar ooit (1997-2000) een groot deel van de nieuwbouw heeft plaatsgevonden. Jaarlijks reserveren wij een bepaalde periode om onderhoud aan het schip te plegen. Iedere keer zijn er terugkerende zaken, die onderhoud behoeven. Vaak ook benoemen we een speciaal project voor zo'n werfperiode. Dit jaar heeft onze longroom, het verzamelpunt voor gasten onder dek, een intensieve opknapbeurt gehad. 
De crew heeft het reguliere onderhoud van ons tuigage opgepakt. Vier ra's zijn naar beneden gekomen, onderhouden en geinspecteerd en weer teruggebracht. Het was weer een intensieve periode in goede samenwerking met de Oranjewerf. Het schip kan er weer tegenaan. Inmiddels is de Stad Amsterdam onderweg van IJmuiden naar Leixoes, in Portugal. Hierna zal ze haar reis voortzetten via de Canarische Eilanden naar het Caribisch gebied.


Naast de gepubliceerde reizen hebben we de volgende 3 nieuwe zeilreizen voor u beschikbaar:Wegens grote belangstelling: extra Caribische cruise naar de BVI's!
20 - 29 maart 2015


Op 20 maart stapt u aan boord van de Clipper Stad Amsterdam. U wordt hartelijk welkom geheten door de kapitein en zijn bemanning! Nog diezelfde avond, na een heerlijk welkomstdiner, wordt het zeil gezet voor vertrek naar de British Virgin Islands!
Deze luxe zeilcruise begint en eindigt op Sint Maarten. We bezoeken onder andere de volgende tropische eilanden: Jost van Dyke, Tortola, Norman Island, Virgin Gorda en het mondaine Saint Barths.


> Meer informatie over deze reis


Oceaan oversteek Miami - Azoren
14 april - 5 mei 2015


U stapt op dinsdag 14 april in Miami in de Verenigde Staten aan boord van de Clipper Stad Amsterdam. Deze grote stad in het zuidoosten van de Amerikaanse staat Florida behoort tot één van de hipste steden ter wereld. Miami Beach, Bayside Marketplace en de jachthaven; de Freedom Tower, Coconut Grove, Coral Cables en natuurlijk het prachtige nabijgelegen natuurgebied "Everglades" zijn slechts een paar van de hoogtepunten die een bezoek aan deze stad meer dan de moeite waard maken.
De volgende morgen zal de grote non-stop oversteek naar Horta op de Azoren gaan beginnen!

> Meer informatie over deze reis


Oceaan oversteek Azoren - Monaco
6 - 20 mei 2015


Op woensdag 6 mei verwelkomen wij u in de haven van Horta. Horta is een plaats op het eiland Faial in de eilanden groep van de Azoren en is goed te bereiken via haar internationale luchthaven. De haven van Horta is een vaste monsterplaats voor zeilschepen die de Atlantische Oceaan oversteken. Op de muren in de havens zijn schilderingen van schepen en haar bemanning te bewonderen die in de jaren Horta hebben aangedaan.
In de ochtend van 7 mei zullen we koers zetten naar het vorstendom Monaco, gelegen aan de Middellandse Zee.


> Meer informatie over deze reis


Blijf op de hoogte!


Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen aan boord? Op onze Facebook pagina publiceren wij regelmatig foto's en filmpjes van de Clipper Stad Amsterdam. Klik dus snel op 'Vind ik leuk'!


Het schip


Logboek


Reizen


Contact


 


Mail-a-friend


Afmelden


 


  


© 2014 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019