Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief augustus 2012 Like us on facebook  Follow us on Twitter
Avontuurlijk zeilen Luxe zeilrcruise Zeilen en zaken doen Logboek kapitein

Evenementen
Olympische Spelen Londen groot succes
De aanwezigheid van de Clipper Stad Amsterdam in Londen tijdens de Olympische Spelen 2012 was een daverend succes. Zo'n 4.000 gasten hebben we ontvangen op onze prachtige ligplaats in Canary Wharf en deze mensen zijn voorzien van ontbijten, lunches, high teas en diners. Ook onze 14 hutten werden iedere nacht gebruikt. Tussen de bezoeken aan de wedstrijden door beschouwden de gasten de Clipper als een 'thuis'. De buitenbar bleef vaak tot diep in de nacht gezellig. De live uitzendingen van BNR Nieuwsradio zorgden voor veel reuring aan boord. Gasten als minister van sport Edith Schippers, voorzitter van het NOC*NSF André Bolhuis, voormalig minister-president Jan Peter Balkenende maar ook vele sporters werden door Paul van Liempt geïnterviewd.


Reizen
Voor dit jaar nog 3 reizen beschikbaar

U heeft de keuze uit drie schitterende reizen voordat de Clipper aan een lange onderhoudsperiode begint. In september zakken we af van IJmuiden naar Porto, om vervolgens door te zeilen naar Sicilië, waarna we zullen eindigen in Athene. De interesse in deze reizen is groot, dus wacht niet te lang met boeken!

Na deze reizen zal de Clipper een lange onderhoudsperiode ondergaan. Hierdoor zal er de komende winter helaas geen Atlantische Oceaan oversteek plaatsvinden en zal het Caribische cruise seizoen worden overgeslagen. De Clipper en haar bemanning verwelkomen u daarom graag nog de komende maanden aan boord. Daarna bent u in de zomer van 2013 weer van harte welkom om aan te monsteren op een van onze mooie zeilreizen.

We houden u deze winter graag op de hoogte van alle werkzaamheden die de Clipper Stad Amsterdam zal ondergaan!

Lees verder

     


Het schip

Logboek

Reizen

Contact

 

Mail-a-friend

Afmelden

 

  

© 2012 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer