Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

6 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief november 2012
  

Evenementen
Van Istanbul naar Vlissingen
De Clipper Stad Amsterdam heeft 10 spectaculaire dagen in Istanbul doorgebracht. Ze was hier op verzoek van de gemeente Amsterdam, ter gelegenheid van 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije. Aan boord werd een breed scala aan activiteiten georganiseerd zoals workshops, seminars, diners en zelfs een modeshow. Gasten waren onder anderen de burgemeesters van Amsterdam, Rotterdam en Istanbul, de ambassadeur van Nederland in Turkije en zijn consul-generaal. 


Maandag ochtend 22 oktober zijn de zeilen gezet om de 3200 nautische mijlen richting Vlissingen te varen. De Clipper zal naar verwachting op 16 november in Vlissingen aankomen om te beginnen aan een zeer intensieve onderhoudsperiode.


Onderhoud
Groot onderhoud 


Na bijna 13 jaar de wereldzeeën bevaren te hebben is de Clipper Stad Amsterdam toe aan een langdurige onderhoudsperiode. Op 16 november zal ze de Scheldepoort werf van Damen in Ritthem/Vlissingen binnenvaren. Hier zal ze ontdaan worden van het tuigage dat zal worden geïnspecteerd en onderhouden. Ook zal de accomodatie van de gasten en de crew worden vernieuwd. Daarnaast zullen de leidingen voor ventilatie, verwarming en airconditioning opnieuw worden aangelegd. Het dek zal intensief worden aangepakt en de betimmering van de dekhuizen wordt vervangen. Bovendien zal de brug conform toekomstige wetgeving volledig digitaal worden uitgerust. Dit project zal zo'n 6 maanden in beslag nemen. We zullen u op de hoogte houden van alle werkzaamheden en vorderingen. 


Reizen
Schrijf u in voor de reizen in 2013


Vanaf begin juni 2013, wanneer de Clipper Stad Amsterdam weer in de vaart komt, verwelkomen wij u graag aan boord voor onze avontuurlijke zeilreizen. Op 1 juni staat nu het vertrek gepland voor een zeilreis van Vlissingen naar Frankrijk. De reis eindigt waarschijnlijk op 4 juni in Le Havre of Honfleur. De Clipper vaart daarna over de Seine naar Rouen waar van 6 tot 16 juni L'Armada Rouen plaatsvindt, een spectaculair nautisch evenement. 


Over een aantal weken informeren we u over de verdere reizen voor 2013. Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief of via onze Facebook pagina!


Het schip


Logboek


Reizen


Contact


 


Mail-a-friend


Afmelden


 


  


© 2012 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019