Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

6 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief mei 2013
  

Nieuwe reizen
Atlantische oceaan oversteek 2013
Op 11 november 2013 verlaat de Clipper Stad Amsterdam de haven van Tenerife op de Canarische Eilanden. Ze vaart dan uit voor een reis naar het Caribisch gebied! 19 Dagen op de Atlantische Oceaan... de zon zien opkomen en ondergaan.. dolfijnen die met het schip meezwemmen... weg van alle drukte en de temperatuur die steeds een graadje oploopt... Op zondag 1 december komen we aan op het prachtige tropische eiland Martinique! Vaart u mee?
> Kijk hier voor meer informatie
> Kijk hier voor het totale reisaanbod


Winter 2014
Caribische cruises winter 2014


In januari 2014 staan 2 prachtige zeilcruises gepland met vertrek vanuit St. Maarten of Martinique. Samen met u zeilen we van het ene tropische eiland naar het andere. We laten u de meest idyllische baaien en onontdekte plekken zien. Samen met lokale gidsen bezoeken we dorpjes en markten. We organiseren een barbeque op een tropisch strand en we gaan zwemmen bij een waterval in de jungle... De data zijn 12 - 21 en 22 - 31 januari. In de volgende nieuwsbrief publiceren we alle details. Houdt u alvast uw agenda vrij? Van 2 - 9 november vaart de Clipper Stad Amsterdam een prachtige zeilcruise langs diverse Canarische Eilanden. In de volgende nieuwsbrief het volledige programma...

Onderhoudsperiode
Nog ruim 2 weken te gaan


We zijn nog ruim twee weken verwijderd van ons vertrek naar Le Havre om vervolgens aanwezig te zijn bij het grote zeil evenement L'Armada in Rouen. Er wordt hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Inmiddels is de rigging weer grotendeels teruggeplaatst. De crew is nu druk doende om alles af te monteren, lijnen in te scheren en af te regelen. We ogen weer als een echt zeilschip. Alle dekhuizen zijn voorzien van nieuwe teak panelen en delen van het dek zijn vernieuwd. De nieuwe buitenbar is bijna gereed om weer in gebruik te worden genomen. Ook de brug is ingericht conform de hedendaagse eisen. Dit betekent dat alle vaarkaarten digitaal zijn. Natuurlijk is de kaartentafel behouden om ook nog zo af en toe de fysieke kaarten erbij te halen. 'Ter lering ende vermaak'. 


De volledig onderhouden reddingsboten hangen inmiddels weer op hun plek. Het ziet er allemaal geweldig uit. Onder dek wordt zowel de gasten- als crewaccommodatie afgebouwd. Aankomende week staat de stabiliteitstest gepland en in het weekend van 25 en 26 mei gaan we de zee op om alles te testen en het schip weer volledig in bedrijf te nemen. Altijd een spannend moment. 


Nu nog de laatste loodjes. Wat ziet ze er al prachtig uit. Het moet een genot zijn om met de 'Stad Amsterdam' weer de wereldzeeën te gaan bezeilen. U bent van harte welkom.


> Volg het logboek van de Kapitein voor alle laatste berichten!


Facebook
Foto's, films en interviews


Op onze Facebook pagina publiceren wij regelmatig foto's van alle werkzaamheden op de werf. Ook filmpjes en interviews worden hier gepost. Ga dus snel naar deze pagina en klik op 'Vind ik leuk'!!


Het schip


Logboek


Reizen


Contact


 


Mail-a-friend


Afmelden


 


  


© 2012 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019