Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

5 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Nieuwsbrief juni 2013
  

Aanbod luxe zeilcruises 2013 - 2014
Graag presenteren wij ons reisprogramma voor komende winter! We hebben dit seizoen 4 prachtige cruises voor u samengesteld: een rond de Canarische eilanden en drie in het Caribisch gebied. De reizen bestaan uit een combinatie van zeilen en het bezoeken van verschillende eilanden. De Clipper Stad Amsterdam gaat voor anker in de meest idyllische baaien en samen met lokale gidsen ontdekken we de eilanden. Aan boord laat u zich verwennen door de culinaire verrassingen die onze chef koks iedere dag weer uit de kombuis toveren! Duik in het kraakheldere water... Ontdek de jungle van de Caribische eilanden... Geniet van een barbeque op het parelwitte strand...  Neem plaats op het achterdek om de zon in de zee te zien zakken... Boek nu een van onderstaande reizen!


Cruise 2 t/m 9 november 2013
Cruise Canarische eilanden
De ongerepte natuur van deze groep vulkanische eilanden is adembenemend. Zeilend van eiland naar eiland heeft u vele mogelijkheden om onder begeleiding van een lokale gids de natuur in te trekken! We bezoeken de volgende eilanden: Tenerife, La Palma en La Gomera. Zeil met ons mee!> Bekijk hier de reisbeschrijving
> Bekijk hier het totale reisaanbod


Cruise 14 t/m 23 december 2013
Cruise Caribisch gebied


Op 14 december verwelkomen we u aan boord voor een luxe zeilcruise door het Caribisch gebied! Vanuit St. Maarten zeilen we samen met u van het ene tropische eiland naar het andere. We laten u de meest idyllische baaien en onontdekte plekjes zien. Samen met lokale gidsen bezoeken we dorpjes en trekken we de jungle in. We bezoeken de volgende eilanden: St. Eustatius, St. Kitts, Iles des Saints, Guadeloupe, Dominica en Martinique. Vaar met ons mee!


> Bekijk hier de reisbeschrijving
> Bekijk hier het totale reisaanbod


Cruise 12 t/m 21 januari 2014
Cruise British Virgin Islands


Vaar mee op deze onvergetelijke reis! Vanuit St. Maarten zeilen we naar het noordwesten en bezoeken de Britse Maagdeneilanden! We varen naar onbewoonde eilanden met verblindende witte stranden omringd door smaragd groen water. Geniet van een Caribische rumpunch of ontdek de fenomenale onderwaterwereld van dit gebied! We bezoeken de volgende eilanden: Jost van Dyke, Sandy Cay, Tortola, Norman Island, Marina Cay, Virgin Gorda en St. Barth's. 


> Bekijk hier de reisbeschrijving
> Bekijk hier het totale reisaanbod


Cruise 22 t/m 31 januari 2014
Cruise Bovenwindse eilanden


Geniet van de Clipper Stad Amsterdam terwijl u van het ene tropische eiland naar het andere vaart! Samen met lokale gidsen ontdekken we de natuur en cultuur van deze eilanden. Ooit nootmuskaat zien groeien? Of een kokosnoot van de boom geplukt? Ooit gezwommen in een natuurlijk zwembad midden in de jungle? U maakt het tijdens deze reis allemaal mee. Terug aan boord laat u zich verwennen door onze chef koks en kijkt u vanaf het achterdek naar de magische zonsondergang van het Caribisch gebied. We bezoeken de volgende eilanden: St. Eustatius, Dominica, Iles des Saints, St. Kitts en Martinique. Wij verwelkomen u graag aan boord!


> Bekijk hier de reisbeschrijving
> Bekijk hier het totale reisaanbod


Facebook
Foto's, films en interviews


Op onze Facebook pagina publiceren wij regelmatig foto's en filmpjes van de Clipper Stad Amsterdam. Ga dus snel naar deze pagina en klik op 'Vind ik leuk'!!


Het schip


Logboek


Reizen


Contact


 


Mail-a-friend


Afmelden


 


  


© 2012 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019