Nieuwsbrief Clipper Stad Amsterdam

6 years ago


Text only:

Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie. Nieuwsbrief maart 2012   

Evenementen
Olympische Spelen London 2012

Tijdens de Olympische Spelen 2012 ligt de Clipper in Canary Wharf, London. Canary Wharf is het nieuwe financiële centrum van London en is gebouwd op de vroegere West-India Dokken, waarvandaan de schepen naar de Caraïben vertrokken. Van 23 juli tot en met 14 augustus zal de Stad Amsterdam dienen als het hospitality platform voor gasten van Randstad Nederland. Randstad verzorgt als Partner in Sport van NOC*NSF de crew voor het Holland Heineken House, dé ontmoetingsplaats voor atleten, hun familie, officials, sponsoren, media en supporters tijdens de Olympische Spelen. 
 
Naast Randstad bezoeken ook gasten van de Gemeente Amsterdam, Ernst & Young, Pon en Aegon het schip. Aan boord genieten de veelal Nederlandse gasten van lunches, diners en high teas die door onze eigen koks aan boord worden bereid.
 
Ook BNR is te gast aan boord. De uitzendingen van Paul van Liempt worden gemaakt op het achterdek van de Clipper Stad Amsterdam. Zowel de top van het Nederlands bedrijfsleven als de top van de Nederlandse sportwereld schuift bij Paul van Liempt aan. De uitzendingen zijn van 27 juli – 12 augustus iedere werkdag van 09.30 – 12.00 uur te beluisteren op BNR.

Reizen
Slechts 4 reizen nog beschikbaar

U heeft nog de keuze uit vier schitterende reizen voordat de Clipper aan een lange onderhoudsperiode begint. In augustus kunt u meevaren van België naar Duitsland en in september zullen we van IJmuiden afzakken naar Porto, dan door naar Sicilië en we zullen eindigen in Athene. De interesse in deze reizen is groot, dus wacht niet lang met boeken!

Na deze reizen zal de Clipper een extra lange onderhoudsperiode ondergaan. Hierdoor zal er komende winter helaas geen Atlantische Oceaan oversteek te boeken zijn en zal het Caribische cruise seizoen worden overgeslagen. De Clipper en haar bemanning verwelkomen u daarom graag nog de komende maanden aan boord. Daarna bent u in de zomer van 2013 weer van harte welkom om aan te monsteren op een van onze mooie zeilreizen.
We houden u deze winter op de hoogte van alle werkzaamheden die de Clipper Stad Amsterdam zal ondergaan!

     

Het schip

Logboek

Reizen

Contact

 

Mail-a-friend

Afmelden

 

  

© 2012 Clipper Stad Amsterdam. All rights reserved | Disclaimer


Stadamsterdam.nl

Categories: Town Information Local County
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019