Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Kamp Noord All Stars

Reeds tien jaar organiseren de jeugddiensten uit de Noorderkempen de regionale muziekwedstrijd Kamp Noord. Intussen deden meer dan 200 bands en 150 DJ's er aan mee. Geniet op 27 april van het beste uit tien jaar Kamp Noord met o.a. Equal Idiots (!) en andere indrukwekkende lokale helden!

Lees meer

Uitnodiging voor alle vrijwilligers

Wuustwezel telt heel wat vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor buren, in een vereniging, voor een zorgbehoevende enzovoort. Om alle vrijwilligers te bedanken, nodigen we hen graag uit op een gezellige after work in het Gemeentepark op vrijdag 1 juni. Ben je vrijwilliger? Zorg dan dat je erbij bent!

Lees meer

Boek sculpturen in de bib

Vanaf 28 april tot en met eind mei kan je in de bibliotheek van Wuustwezel de tentoonstelling "boek sculpturen" van Sus De Meyer bewonderen. Kunstenaar Sus brengt boeken tot leven door de hoofdpersonages om te vormen tot kunstwerken. Kom naar de bibliotheek en begin een spannende zoektocht naar de kunstwerken die verborgen zitten tussen de boekenrekken.

Lees meer

Strategie naar geluk

De raad voor gezondheid en welzijn van Wuustwezel heeft al heel wat georganiseerd in het kader van degoedinjevel-carrousel. Op donderdag 19 april komt Gerbert Bakx, de oprichter van de "Academie voor levenskunst" naar Wuustwezel! Bestaat er zoiets als een strategie van geluk? Het belooft een boeiende discussie te worden.

Lees meer

Accordeons in concert

Een vrolijk accordeonoptreden waarin populaire en moderne werken worden afgewisseld door meerklassieke werken, daarvoor moet je op zondag 22 april in GC Kadans zijn! Koninklijke Accordeonvereniging Hoger Streven uit Essen laat het publiek genieten en uit volle borst meezingen!

Lees meer

Salsa meets soul & swing

Droom je met de eerste zonnestralen al meteen vancocktails, salsa en andere tropische beats? Kom dan zeker op zaterdag 28 april naar de "Salsa Soul Latino Party" en maak kennis met verschillende Zuid-Amerikaanse dansstijlen. DJ Pepe en DJ Pablo brengen de Latino in jou naar boven!

Lees meer

Kunst in het gemeentehuis

Kunst is voor Hilde De Kinder een manier om niet langer te zoeken, maar een plek van puurheid, waardigheid, zelfkennis, zelfvertrouwen, warmte en hoop te voelen. Olieverfschilderijen vanuit eigen fotografie, waarbij het niet om de perfectie draait maar om de fragiliteit van de emotie die ze zo levendig mogelijk probeert te vangen. Kom dit alles bewonderen in de inkomhal van het gemeentehuis van 2 april t.e.m. einde juni 2018.

Lees meer

Aprilse Grillen

De zangkoren Kobra, X-Nuts en De Notenkrakers brengen een bruisende lentevoorstelling! Er wordt gezongen, gedanst, gemusiceerden gedicht rond thema's zoals verliefdheid, ontluikende natuur, liefde en hoop. De zangkoren, balletklassen, ensembles en dichters willen hun publiek boeien en verrassen. Kom dat beleven!

Lees meer

Afsluiter project Groote Oorlog

Groote oproep! Met 70 zijn ze ondertussen al: acteurs, muzikanten, zangers, naaisters,... die gaan meewerken aan een groots oorlogsspektakel in het teken van 100 jaar Groote Oorlog. Op 2 mei vinden de audities plaats, dus nog tot dan kan ook jij je kandidaat stellen! We zorgen voor een rol die op jouw lijf geschreven is.

Lees meer

Burendag

Op dinsdag 29mei is het weer zover, Burendag in Wuustwezel. Meedoen is heel gemakkelijk! Geen grote voorbereidingen, maar gewoonweg je stoel buiten zetten en een praatje slaan met je buren. Uiteraard kan je ook afspreken op een bepaalde plaats en uur in de buurt. Iedereen kan wat hapjes of een drankje voorzien en dan wordt het al snel heel gezellig! En vergeet zeker niet ons nadien een foto te bezorgen van jouw Burendag.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be