Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Multiculture film: Dhanak

Dienst Welzijn organiseert tijdens de kerstvakantie naar jaarlijke gewoonte een multiculturele film voor alle kinderen in GC Kadans. Na de film kunnen de kindjes zoals steeds genieten van een lekkere boterham met choco en chocomelk van de wereldwinkel. Alle kinderen zijn welkom op woensdag 28 december om 13.30 uur in GC Kadans. Aangezien de film ondertitels heeft, is deze minder geschikt voor kleutertjes.

Lees meer

Auteurs signeren op Wuustwezelse boekenbeurs

Tijdens de boekenbeurs van Antwerpen hebben 6 auteurs uit Wuustwezel hun nieuw boek voorgesteld en gesigneerd. Op zondag 11 december komen deze auteurs - Marc Herremans, Vivianne Van Dyck, Liesbet Rombouts, Carl Van Dyck, Wim Geysen en Neel Vermeiren - naar de bib van Wuustwezel. Van 10 tot 13 uur kan je met hen praten over hun boek en zullen ze deze met veel plezier signeren. Voor de aanwezige kinderen zal Liesbet Rombouts voorlezen uit haar boek "Tien tellen taart".

Lees meer

Het geheim van de dromendief

De gezinsbond van Wuustwezel, Loenhout en Gooreind presenteert "Het geheim van de dromendief" door Meespeeltheater Jeuk! Gewoon kijken en stilzitten is geen optie. De voorstelling is voorzien van leuke liedjes en de deelnemers worden uitgedaagd mee te spelen. Zin om tegenieten, tefantaseren en alle drukte los te laten? Welkom op 4 januari in GC Kadans.

Lees meer

Concert harmonie Essentia

Harmonie Essentia uit Essen gaat buiten de gemeente. Ze strijken neerin GC Kadans te Wuustwezel, en verder zelfs het concert werd getiteld:"Reis rond de wereld!". Het opleidingsorkest voorziet een voorprogramma, waarna u kan genieten van het "grote werk". Luisteren en genieten is de boodschap!

Lees meer

Toneel De Roervinken

Toneelvereniging De Roervinken laat naar jaarlijkse gewoonte een prachtig toneel op je af. Dit jaar brengen ze het stuk "Ondeugende spelletjes". Benieuwd welke lading deze titel dekt? Kom dan naar GC Kadans op vrijdag 2 december om 20.00 uur, zaterdag 3 december om 20.00 uur of zondag 4 december om 15.00 uur en geniet van deze komedie met het hele gezin.

Lees meer

Kunst in het gemeentehuis

Drie studenten fotografie bekennen kleur. Van 1 november tot en met 31 december kan je het werk vanLuzanne Foesenek, Leen Pacque en Christine Paelinckx gratis komen bekijkenin de inkomhal van het gemeentehuis van Wuustwezel. Iedereen van harte welkom tijdens de normale openingsuren!

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be