Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
De bib leest voor...

Het was al in de kranten te lezen: de bib is weer helemaal hip! Ze organiseert een heleboel activiteiten voor jong én oud, en zet deze keer graag de voorleesmomenten in de kijker. Wist je dat namelijk elke eerste woensdag van de maand, Annick en Peggy met veel enthousiasme komen voorlezen in de bibs van Wuustwezel en Gooreind? 

Lees meer

Vacature bibliotheekassistent /medewerker toerisme

Heb jij een passie voor boeken en toerisme? De Bibliotheek zoekt een enthousiaste medewerker die 10 uur per week bibliotheekassistent en 9 uur per week als administratief medewerker toerisme mee instaat voor een vlot verloop van de dienstverlening. Het betreft een contract van onbepaalde duur (19u/week).  Solliciteren kan tot uiterlijk 24 februari 2017.

Lees meer

Film @ Kadans - Jeugdster

Wegens het steeds maar groeiende succes ornganiseert Jeugdster ook dit jaar een filmnamiddag en -avond in GC Kadans op woensdag 1 maart. Met ongetwijfeld 4 spetters van films zal je je amuseren en krijg je de kans je filmkennis bij te schaven! Jeugdster houdt je graag nog even in spanning over welke films vertoond zullen worden. 

Lees meer

Klasconcerten Academie

In februari en maart zin om af en toe eens een concertje mee te pikken? Dankzij de leerlingen van de academie kan dat! Je krijgt de kans te genieten van een heleboel klasconcerten. Verschillende instrumentengroepen laten jou horen wat ze reeds in petto hebben. Iedereen is telkens van harte welkom in GC Kadans. 

Lees meer

Dag van de Academie

Dankzij de Dag van het Deeltijds Kunstonderwijs kan je op zaterdag 18 februari in GC Kadans terecht voor een vleugje muziek. Geniet om 14.30 uur van een matineeconcert en blijf ook nadien om 19.00 uur luisteren naar een prachtig samenspelconcert door verschillende jeugdharmonieën en samenspelgroepen.

Lees meer

Gili de 'mentalist' met Charlatan

Gili, de bekende mentalst, laat zijn zaalshow "Charlatan" op je af. In deze show laat Gili zijn "evil twin" volledig los. Hij zet zijn gaven op scherp om bewust zijn "slechte ik" te zegevieren. Op slinkse wijze bespeelt en bedriegt charlatan Gili systematisch het voltallige publiek en smeert je met een bedrieglijke charme eender wat aan. 

Lees meer

A Space Oddyssey

Harmonie Concordia geeft u de kans te genieten van hun themaconcert "a Space Oddysey", waar verschillende klanken uit de ruimte aan bod zullen komen. Laat je in vervoering brengen door het harmonieorkest op zondag 12 februari om 14.30 uur in GC Kadans. 

Lees meer

Februari is filmmaand in Kadans

Zin in een film overdag? Dan nodigen we je in februari graag uit in GC Kadans voor volgend filmaanbod: Das Leben der Anderen (13/02), The perks of being a wallflower (14/02), Image (14/02), Blackfish (15/02), Hoppet (16/02) en Oorlogswinter (17/02). De inkom van €3 per film betaal je ter plaatse.

Lees meer

Cursus basissterrenkunde en telescoopbasics

Astronomievereniging Asterion organiseert naar jaarlijkse traditie een cursus basissterrenkunde en telescoopbasics. De zevendelige praktische en theoretische basiscursus wordt door ervaren en gedreven amateurastronomen gegeven. Iedereen vanaf 15 jaar is welkom in het vormingscentrum om bij te leren!

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be