Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Op stap met Vlieg

Vlieg komt deze zomer weer naar Wuustwezel! Er staan een aantal leuke schattenzoektochten op het programma, vertelnamiddagen in de bibliotheek... Nieuw dit jaar is de spaarkaart voor echte "Vlieg-fans"! Spaar stempels bij verschillende activiteiten en maak zo kans op een leuke prijs!

Lees meer

Vlaanderen - Wuustwezel Feest!

Ter gelegenheid van 11 juli moet je op zaterdag 8 juli aan het Gemeentepark van Wuustwezel zijn! Het concept is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, dus zorg dat je er bij bent! Neem je kinderen of kleinkinderen mee want als headliner hebben we de enige echte GHOSTROCKERS kunnen strikken.

Lees meer

40 jaar 't Kratje

Volwassenenatelier 't Kratje in Gooreind bestaat 40 jaar! Dat moet uiteraard gevierd worden. Op 18 juni organiseren zij daarom een kunstige, creatieve dag en een ambachtenmarkt! Kom zeker een kijkje nemen en maak zo kennis met alles wat 't Kratje te bieden heeft!

Lees meer

Gooreinds Tuinfeest

Naar jaarlijkse gewoonte is het weer feest in de tuin van Gooreind! Op zondag 25 juni kan je terecht in het park aan de Theo Verellenlaan 87 voor muziek, kinderanimatie, een eigengemerkt FeelGood market enzovoort. Kortom een bruisend evenement voor het hele gezin.

Lees meer

Zilverfeest voor 70-plussers

Het gemeentebestuur, de dienstencentra en de ouderenverenigingen slaan de handen in elkaar voor de organisatie van een groot feest voor alle 70-plussers van de gemeente. Op het programma van het eerste Zilverfeest staan een verwelkoming door de burgemeester,als hoofdact de Gooreindse Dennie Damaro en een lekker broodjesmaaltijd als afsluiter!

Lees meer

Asterion Zonnekijkdag

Astronomievereniging Asterion Wuustwezel laat je op zondag 2 juli kennis maken met de zon, zoals je die nooit eerder zag. Er staan een aantal telescopen opgesteld, een zonsastrofotografiestand met livedemo enzovoort. Ervaren amateurastromnomen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Lees meer

MusicalStage voor kinderen: "Moment of fame"

Steel de show op het podium van de nieuwe MusicalStage van Planktom! Tijdens deze stage zing, acteer en dans jij op de tofste musicals allertijden. De laatste dag trek je de leukste kostuums aan en neem je het publiek mee naar de wondere wereld van de musical! Schrijf je nog snel in, het zijnde laatste plaatsen!

Lees meer

Kunst in het park tijdens Kruiswegkermis

Ter gelegenheid van de jaarlijkse Kruiswegkermistentoonstelling wordt het Gemeentepark uitzonderlijk opengesteld voor onze Wuustwezelse kunstenaars 15+. Ben je creatief aangelegd? Dan mag je deze 15de feesteditie absoluut niet missen! We doen een warme oproep om jouw kunsten te tonen tijdens het weekend van 27 en 28 augustus.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be