Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Pop up Europa: Wuustwezel krijgt Europees tintje

​In maart is Pop up Europa te gast in Wuustwezel. Europese filmavonden, een theatervoorstelling van Lucas De Man, een lezing van Herman Van Rompuy en activiteiten voor scholen staan bijvoorbeeld op het programma. Bovendien zijn alle activiteiten gratis. Zo komt Europa ineens wel heel dichtbij. Ontdek snel wat er te beleven valt!

Lees meer

Week van de vrijwilliger

Van 3 tot 11 maart is het weer de week van de vrijwilliger, een week om te bedanken! Vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor buren, in een vereniging, voor een zorgbehoevende, enz... Zo wordt Wuustwezel een nóg warmere plek! Tijdens deze week van de vrijwilliger zeggen we daarom: Dankjewel! 

Lees meer

Gezocht: theatertechnicus

Gemeente Wuustwezel is op zoek naar een enthousiaste medewerker die verantwoordelijk is voor het goed functioneren van de theatertechnische infrastructuur van het gemeenschapscentrum. Heb je de nodige vakkennis betreffende elektriciteit en theatertechniek, dan is dit misschien wel iets voor jou? 

Lees meer

Maart = jeugdboekenmaand in de bibliotheek!

Eureka, het is Jeugdboekenmaand! De maand maart bulkt van de boekentips, boekenacties enzovoort. De bibliotheek heeft 3 verwendagen in petto voor groot en klein, er worden lezingen georganiseerd en de kleutertjes worden uitgenodigd voor een heus spel. Dit alles in het thema van de Jeugdboekenweek "Eureka! Wetenschap & techniek". 

Lees meer

Het 50 euro experiment

Kaat, een collega van de bibliotheek, leefde een jaar lang met slechts 50 euro per week. Benieuwd hoe ze dat in hemelsnaam klaarspeelde? Ze maakte er een docu over en geeft er zelf een woordje uitleg bij op vrijdag 16 maart  in GC Kadans. Inschrijven doe je via de bib van Wuustwezel. 

Lees meer

Schatten op de zolder

Benieuwd naar de waarde van dat familiestuk op zolder? Ben je in het bezit van een antiek- of kunstvoorwerp dat al jarenlang stof staat te vangen? Breng het dinsdag 13 maart mee naar GC Blommaert, en laat de waarde schatten door antiquair en kunstkenner Rik Dupain. Wie weet heb jij wel een schat in huis?

Lees meer

Mijn broer en ik door Pieter Verelst

Pieter Verelst sleepte met 'Mijn broer en ik' al heel wat prijzen in de wacht. Hij werd uitgeroepen als winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival, won Cameretten 2016 en was op de Vlaamse televisie te zien in 'Voor de leeuwen'. Op 30 maart is het de beurt aan Wuustwezel, zorg dat je erbij bent!

Lees meer

"Mijn kleren en ik" - Silke Mattheeusen

Silke Mattheeusen stelt tentoon: veertig miniatuurwerken en twintig kledingstukken die een speciale betekenis voor haar hebben. Neem je tijd om te kijken naar haar werk. Zie de kunst in kledij, de rode draad door alle werken. In ieder stuk zit meer dan je op het eerste zicht denkt! Zaterdag 10 en zondag 11 maart in 't Kratje, Gasthuisstraat 7 te Gooreind.

Lees meer

Wuustwezelse Koren in Concert!

Wuustwezel telt heel wat koren, en daar mogen we trots op zijn! In samenwerking met de gemeentelijke cultuurraad hebben maar liefst zes koren hun krachten gebundeld om het publiek te laten genieten van een spetterend concert. Heel wat sopranen, alten, tenoren en bassen hebben samen geoefend om er iets moois van te maken op zondag 11 maart in GC Kadans. De inkom is gratis.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be