Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
MusicalStage voor kinderen: "Moment of fame"

Steel de show op het podium van de nieuwe MusicalStage van Plaktom! Tijdens deze stage zing, acteer en dans jij op de tofste musicals allertijden. De laatste dag trek je de leukste kostuums aan en neem je het publiek mee naar de wondere wereld van de musical! Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Lees meer

Kunst in het park tijdens Kruiswegkermis

Ter gelegenheid van de jaarlijkse Kruiswegkermistentoonstelling wordt het Gemeentepark uitzonderlijk opengesteld voor onze Wuustwezelse kunstenaars 15+. Ben je creatief aangelegd? Dan mag je deze 15de feesteditie absoluut niet missen! We doen een warme oproep om jouw kunsten te tonen tijdens het weekend van 27 en 28 augustus.

Lees meer

De Sprong door toneelvereniging New-Sils

Toneelvereniging New-Sils zet 'De Sprong', een volkse komedie van Paul Coppens, op de planken van GC 't Schoolhuis. Een verlaten brugje over de vaart, het lijkt de geschikte plek voor Bertold. Zijn besluit staat vast: hij heeft er genoeg van. Voor de laatste keer kijkt hij naar de lucht, maar is dit wel de juiste oplossing? Benieuwd hoe dit afloopt?

Lees meer

Magical Moments door balletschool La Danse

Balletschool La Danse uit Essen presenteert twee leerlingenvoorstellingen met haar ballet en musicalafdeling opzaterdag 3 juni. De enthousiaste leerlingen hebben heel wat in petto: mooie ballet choreografien, swingende dansen, prachtige kostuums, mooie liedjes en heerlijke humoristische acteer scnes uit de musical Annie!

Lees meer

Mirage - Fleetwood Mac Tribute

De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. Geniet van dit optreden op vrijdag 26 mei om 20.15 uur in GC Kadans.

Lees meer

Fiesta Latina Gooreind

Na het succes van vorige zomer organiseert "Spelende Mens" opnieuw een gratis dansfeest in openlucht. Op Fiesta Latina kan je genieten van dansinitiaties, muziek, cocktails enzovoort. Waan je in het warme Zuiden door taco's, chili, tango en hopelijk heel veel zon! Iedereen welkom op zondag 14 mei aan GC 't Schoolhuis.

Lees meer

Dansshow Just Dance @ GC Kadans

De dansafdeling van 2 The Point Gym and Dance brengt voor jou een wervelend dansspektakel! Op zaterdag 13 mei kan je genieten van hun show "Just Dance" in GC Kadans. De middagvoorstelling start om 15.00 uur en het avondoptreden om 19.30 uur.

Lees meer

Vluchtelingen in WO1 - Dagtrip

De Polar Bear Association heeft in het kader van de herdenking van de "Groote Oorlog" een dagtrip georganiseerd naar Nunspeet, een vluchtoord waar onder andere mensen uit Wuustwezel de oorlog hebben doorgebracht. Op zaterdag 27 mei vertrekt menom 8 uur aan de Bibliotheek van Wuustwezel. Om 10.30 uur volgt er een uiteenzetting door historicus Dr. Sulman, waarna men de site van het voormalig vluchtoord en 2 begraafplaatsen bezoekt.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be