Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Maak je klaar voor Burendag!

Maak je klaar voor Burendag, want dinsdag 29 mei is het weer zover! Zet je stoel buiten en sla een praatje met de buren, een gezellige avond gegarandeerd! Vergeet na afloop geen foto door te sturen naar cultuur@wuustwezel.be. De allerleukste-gezelligste-tofste burenfoto wordt beloond met een leuke prijs.

Lees meer

Afterwork voor alle vrijwilligers

Op 1 juni maken we het extra gezellig in het Gemeentepark. Alle vrijwilligers worden getrakteerd op een after work met verschillende foodtrucks, een drankje en een streepje live muziek. Ben je vrijwilliger? Zorg dan dat je er zeker bij bent, samen met de al meer dan 400 andere vrijwilligers die zich ingeschreven hebben!

Lees meer

Suspiro Del Sur

Suspiro Del Sur betekent "verzuchting, verlangen naar het Zuiden" en zo kan het repertoire van dit kwartet worden omschreven. Een waaier van pittige, Zuid-Amerikaanse en Spaanse nummers komen aan bod. Met veel passie en overgave brengen de heren muziek op een originele, aanstekelijke manier. Niet te missen op 18 mei in GC Kadans!

Lees meer

Fiesta Latina Gooreind

Het wordt zondag mooi weer, ideaal voor een zuiders, zomers dansfeest! Fiesta Latina strijkt voor de vijfde keer neer in GC 't Schoolhuis in Gooreind. Onder een stralende zon kan je je dansbenen losgooien op zwoele latino ritmes. Kom je liever een kijkje nemen? Dat kan natuurlijk ook, terwijl je geniet van Zuid-Amerikaanse lekkernijen.

Lees meer

Dansvoorstelling van de Academie

Op 16 mei en 17 mei kan je in GC Kadans genieten van een prachtige dansvoorstelling door de leerlingen van de Academie. Een jaar lang hebben de meisjes en jongens gewerkt om tijdens deze voorstellingenhet beste van zichzelf te geven. Van klassiek ballet tot moderne dans, het wordt steevast prachtig!

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be