Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Doe-mee-dagen

September betekent voor velen de start van een nieuw werkjaar binnen het verenigingsleven. De verenigingen geven graag iedereen de kans om te proeven van wat het verenigingsleven zoal te bieden heeft! Anderstaligen, mensen met een beperking, jong, oud... Iedereen is welkom om eens mee te doen. Bekijk snel het programma en kies uit wat jou interesseert!

Lees meer

Schrijf je in voor creativiteit

Je wileen instrument leren bespelen?Je droomt ervan op een podium te staan als muzikant, danser of woordkunstenaar?Je tekent, knutselt en frutselt graag? Sluit je dan aan bij de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans! De academie biedt cursussen aan voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Lees meer

De Uilenspiegel

Leuk nieuws! De cultuurraad lanceert een nieuwe naam voor de respectabele gemeentelijke toneelprijs: De Uilenspiegel. Op donderdag 28 september om 20 uur wordt deze 'Uilenspiegel' gelanceerd in GC Kadans. Als rode draad doorheen deze toneelavond zorgt Inspinazie Nue voor grappige improvisatie-intermezzo's.

Lees meer

Concert Magic Blend van Finches

Curieus Wuustwezel neemt de draad weer op met het schitterende concert Magic Blend van Finches. De drie zussen Elisabeth, Gabrila en Alexandra uit het Antwerpse, zijn bekend van hun deelname aan de eerste editie van The Voice van Vlaanderen. Ze willen graag hun aanstekelijk enthousiasme met u delen op vrijdag 29 september in GC Kadans.

Lees meer

Op stap met Vlieg

De vakantie is gedaan, dat betekent ook het einde van alle vlieg-acties. Er werd deze zomer heel wat afgespeurd tijdens de verschillende schattenzoektochten, heel wat kinderen genoten van de vertelnamiddagen enzovoort.Breng je spaarkaart nog tot 9 septemberbinnen in de bib van Wuustwezel en maak kans op een mooie prijs!

Lees meer

Benefietweekend

Na het succes van de eerste editie wordt een tweede benefietweekend georganiseerd ten voordele van de vzw LGD Alliance Belgium op vrijdag 22 en zaterdag 23 september in GC Kadans. Een muzikaal akoestisch voorprogramma door Sticky Notes wordt gevolgd door een presentatie om af te sluiten met improcomedytheaterdoor De Nonsens Alliantie.

Lees meer

Wuustwezel, cultuurgemeente?

Er gebeurt in Wuustwezel al heel wat voor amateurkunstenaars, verenigingen, erfgoedorganisaties, bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Maar wat kan beter? En waar kan Wuustwezel in de toekomst extra op inzetten? Om hier een beeld van te krijgen, doen we een burgerbevraging. We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke mening over het reilen en zeilen van cultuur!

Lees meer

Musicalworkshop 50+

Heb je altijd al eens op de planken willen staan? Zou je tips willen krijgen van een professionele begeleider over je podiumpresence? Vind je het gewoon leuk om creatief bezig te zijn in een groep leeftijdsgenoten? Neem dan deel aan de musicalworkshop voor vijftig plussers. Plezier staat voorop!

Lees meer

Rock your life

Inge Rock, de leading lady van de coaching wereld komt naar Wuustwezel. Door middel van haar gevatte uitspraken, inspirerende speeches en geweldige dynamiek werpt ze een blik op hoe mensen een buitengewoon leven kunnen leiden. Kom gratis luisteren op woensdag 6 september om 19.30 uur in GC Kadans.

Lees meer

Prijswinnaars Kruiswegkermistentoonstelling 2017

We blikken ookeven terug op een stralende 15de feesteditie van de Kruiswegkermistentoonstelling.De kunstenaars verkozen onderlingSus De Meyer, Jef Paepen en Peter Van Gilstot winnaars van de groepstentoonstelling. De publieksprijs ging naar Mella Anthonissen. De prijswinnaars kan je t.e.m. oktober 2017 nog komen bewonderen in de inkomhal van het gemeentehuis tijdens de openingsuren.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be