Wordt deze nieuwsbrief niet (juist) weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
Dalstra Reizen
 
Tulip Experience & Volendam
Tulip Experience & Volendam  

Tulip Experience Amsterdam is dé onmisbare belevenis tijdens een bezoek aan de Bollenstreek! Het familiebedrijf achter Tulip Experience Amsterdam teelt al drie generaties met veel passie tulpen. De hele familie is actief in het bedrijf. Het verhaal achter de tulp wordt op een unieke manier met ons gedeeld, tijd om de magie van de tulp zelf te ervaren!

Lees verder »
 
 
André Rieu in Wenen
André Rieu in Wenen  

Azië, Australië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Europa, er is geen continent waar André Rieu zijn publiek niet kan bekoren met zijn walsen. André Rieu geldt als een van de meest succesvolle violisten van onze tijd en staat over de wereld bekend als moderne “koning van de Wals’. Zijn optreden in Wenen staat ieder jaar opnieuw garant voor muziekgenot. Daarbij, hoe komt de koning van de Wals beter tot zijn recht als in de ‘stad van de Wals’, Wenen?

Lees verder »
 
 
Excursiereis Rügen (vertrekgarantie)
Excursiereis Rügen (vertrekgarantie)  

Voorname zeebadplaatsen, bescheiden vissersdorpjes, kilometers lange stranden, de sneeuwwitte krijtkust, 100 jaar oude vuurtorens, spookachtige bossen en glinsterende meren. Bijna nergens in Duitsland vindt u een landschap dat zo afwisselend en uniek is als op Rügen. Tijdens een bezoek aan de glansrijke keizerlijke badplaatsen proeft u de sfeer van de adel. Daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht gedurende het hele jaar voor een heilzame werking op lichaam en geest.

Lees verder »
 
 
Rokytnice in het Reuzengebergte (vertrekgarantie)
Rokytnice in het Reuzengebergte (vertrekgarantie)  

Het Reuzengebergte (Krkonose) heeft een mooie afwisselende natuur en dankt zijn naam aan de legende van de reus Krakonos. Hij strooide donder, bliksem en regenbuien in het gebied rond. De schitterende natuur kent veel variatie met ruige bergtoppen, ravijnen, snelstromende rivieren, watervallen, bergweiden en rijke flora en fauna. Dit is de reden waarom het gebergte tot Nationaal Park is verklaard. Hier ontspringt ook de rivier Labe, bij ons bekend als Elbe. Het gebied trekt nu jaarlijks miljoenen toeristen. Zowel in de zomer, als wandelgebied, als in de winter wanneer men er prima kan skiën.

Lees verder »
 
 
Seniorenreis Op en top Engeland
Seniorenreis Op en top Engeland  

In het Engelse graafschap North Yorkshire ligt de plaats Harrogate. In de 17e en 18e eeuw was dit een populair kuuroord en dit is nog goed terug te zien in de winkelstraten, aan de hotels en de parken. Een groot deel van het graafschap bestaat uit prachtige Nationale Parken en dat is niet voor niets. Het landschap van heuvels, hoogvlaktes, graslanden, heide, bos én kust biedt voor een ieder wat wils. We genieten van alle typisch Engelse hoogtepunten van het land. Engeland is historisch, cultureel en erg mooi en zeer zeker een bezoek waard!

Lees verder »
 
 
Rondreis Denemarken
Rondreis Denemarken  

Denemarken wordt steeds meer ontdekt als vakantiebestemming. Dichtbij en verrassend in wat het te bieden heeft: rust en ruimte van het landschap, gastvrijheid en talrijke bezienswaardigheden. De Vikingen zijn nooit ver weg maar ook kerken, kastelen en middeleeuwse plaatsen zijn er nog ruimschoots. Op veel plekken wordt deze rijke geschiedenis samen gebracht met moderne architectuur, levendigheid, kunst en cultuur. Ontdek Denemarken als een ontspannen en inspirerend vakantieland.

Lees verder »
 
 
Fietsreis Romantische Strasse Beieren (vertrekgarantie)
Fietsreis Romantische Strasse Beieren (vertrekgarantie)  

In het zuiden bij onze Oosterburen kunt u fantastisch vakantie vieren. Beieren staat bekend om zijn veelzijdigheid. De prachtige bergen, diepe dalen, dichte bossen en prachtige meren typeren het landschap. En wat is er nou mooier dan van deze veelzijdigheid genieten op de fiets? Mooie fietsroutes met adembenemende uitzichten, Beieren is veelzijdig en een uitstekende vakantiebestemming voor de fietsliefhebber!

Lees verder »
 
 
Fietsreis Spree
Fietsreis Spree  

In het hart van het voormalige Oost-Duitsland ligt het nationale park Biosfeerreservaat Spreewald waar de Spree een belangrijke rol speelt. Het gebied is vergelijkbaar met de Weerribben in de Kop van Overijssel. Tot voor kort werd het meeste vervoer nog door middel van zogenaamde ‘Kahnen’ verricht – een platte, open boot. Ontelbare kanaaltjes, stroompjes en bruggen liggen dan ook op onze fietsroutes. De Spreeradweg voert ons door een prachtig gebied met open landschappen, bossen, pittoreske steden en over mooie fietspaden met bijzondere laantjes langs de rivier.

Lees verder »
 
 
 
  Meer interessante reizen en nieuws vindt u op Dalstra.nlDalstra Infolijn: 0512 36 90 36  
  Volg Dalstra Reizen op facebookVolg Dalstra Reizen op linkedin  
  © 2023 Dalstra Reizen BV. Alle rechten voorbehouden
Afmelden voor deze nieuwsbrief