Wordt deze nieuwsbrief niet (juist) weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
Dalstra Reizen
 
André Rieu in Wenen
André Rieu in Wenen  

Azië, Australië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Europa, er is geen continent waar André Rieu zijn publiek niet kan bekoren met zijn walsen. André Rieu geldt als een van de meest succesvolle violisten van onze tijd en staat over de wereld bekend als moderne “koning van de Wals’. Zijn optreden in Wenen staat ieder jaar opnieuw garant voor muziekgenot. Daarbij, hoe komt de koning van de Wals beter tot zijn recht als in de ‘stad van de Wals’, Wenen?

Lees verder »
 
 
Fietsreis Spree
Fietsreis Spree  

In het hart van het voormalige Oost-Duitsland ligt het nationale park Biosfeerreservaat Spreewald waar de Spree een belangrijke rol speelt. Het gebied is vergelijkbaar met de Weerribben in de Kop van Overijssel. Tot voor kort werd het meeste vervoer nog door middel van zogenaamde ‘Kahnen’ verricht – een platte, open boot. Ontelbare kanaaltjes, stroompjes en bruggen liggen dan ook op onze fietsroutes.

Lees verder »
 
 
Fietsreis Vlaanderen (vertrekgarantie)
Fietsreis Vlaanderen (vertrekgarantie)  

In het land van onze Zuiderburen vindt elke fietser wat hij zoekt. Prachtige fietsroutes die bol staan van historie, natuur, cultuur en architectuur. De route is vrijwel vlak en daarom voor een ieder begaanbaar. Tijdens deze reis heeft u ook de gelegenheid om bekende steden als Gent en Brugge met een bezoek te vereren.

Lees verder »
 
 
Cruise Kristiansand & Stavanger (vertrekgarantie)
Cruise Kristiansand & Stavanger (vertrekgarantie)  

Stavanger staat bekend als één van de mooiste steden van Noorwegen. De stad is de grootste in het zuidwesten van Noorwegen en staat bekend als handelsstad. Het oude centrum met de kenmerkende en charmante witte houten huisjes is goed bewaard gebleven. De schuine, steile straatjes met de welbekende keien kenmerken het beeld van deze bijzondere stad.

Lees verder »
 
 
Excursiereis Rügen (vertrekgarantie)
Excursiereis Rügen (vertrekgarantie)  

Voorname zeebadplaatsen, bescheiden vissersdorpjes, kilometers lange stranden, de sneeuwwitte krijtkust, 100 jaar oude vuurtorens, spookachtige bossen en glinsterende meren. Bijna nergens in Duitsland vindt u een landschap dat zo afwisselend en uniek is als op Rügen. Tijdens een bezoek aan de glansrijke keizerlijke badplaatsen proeft u de sfeer van de adel. Daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht gedurende het hele jaar voor een heilzame werking op lichaam en geest.

Lees verder »
 
 
Excursiereis Engelse Rivièra (vertrekgarantie)
Excursiereis Engelse Rivièra (vertrekgarantie)  

In het Zuid-Engelse graafschap Devon aan de baai van Torbay vinden we de Engelse Rivièra. Het milde klimaat met de palmen, rotsachtige kusten en vissersplaatsjes maken de regio tot een heerlijke bestemming. Het land achter de kust biedt spectaculaire tegenstellingen, variërend van hooggelegen heidegronden tot weelderig begroeide rivierdalen, onderling verbonden door smalle weggetjes. De Engelse Rivièra is een prachtige plek om te genieten van een heerlijke vakantie.

Lees verder »
 
 
Rondreis Noorwegen over Fjord en Fjell (vertrekgarantie)
Rondreis Noorwegen over Fjord en Fjell (vertrekgarantie)  

Wie voor Noorwegen kiest, doet dat vanwege de natuur, de rust en de eindeloze ruimte. Het land van trollen, Vikingen, fjorden, middernachtzon en noorderlicht heeft werkelijk prachtige gezichten. Tijdens deze 9-daagse rondreis ziet u het fascinerende landschap van Noorwegen. Geniet van de grootsheid van de fjorden, woeste berglandschappen en de indrukwekkende watervallen van dit prachtige land.

Lees verder »
 
 
Seniorenreis Moezel (vertrekgarantie)
Seniorenreis Moezel (vertrekgarantie)  

Dichte bossen, pittoreske plaatsjes met vakwerkhuizen en eindeloze wijnvelden met daar tussendoor de rivier de Moezel. Dit is een van de beelden die u tijdens deze reis zult zien. Al varend over de Moezel zien we de mooie (wijn)gebieden. Maar ook brengen we een bezoek aan verschillende steden. Wat dacht u van Cochem en het prachtige Trier. Er gaat een reisassistent(e) mee die u helpt met in- en uitstappen en behulpzaam is bij overige zaken. Het wordt een heerlijke reis om van te genieten.

Lees verder »
 
 
Dagtocht Nationale Taptoe (vertrekgarantie)
Dagtocht Nationale Taptoe (vertrekgarantie)  

De Nationale Taptoe, internationaal bekend als “The Netherlands Military Tattoo” of "The Dutch Military Tattoo", is een kleurrijke indoor-show rond Nederlandse en buitenlandse militaire muziek in Ahoy Rotterdam, waarin mars-, moderne- en klassieke muziek worden gepresenteerd. De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe's in de wereld. Met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken militaire orkesten samen met militaire orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.
 

Lees verder »
 
 
 
  Meer interessante reizen en nieuws vindt u op Dalstra.nlDalstra Infolijn: 0512 36 90 36  
  Volg Dalstra Reizen op facebookVolg Dalstra Reizen op linkedin  
  © 2023 Dalstra Reizen BV. Alle rechten voorbehouden
Afmelden voor deze nieuwsbrief