Wordt deze nieuwsbrief niet (juist) weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
Dalstra Reizen
 
Rügen (vertrekgarantie)
Rügen (vertrekgarantie)  

Voorname zeebadplaatsen, bescheiden vissersdorpjes, kilometers lange stranden, de sneeuwwitte krijtkust, 100 jaar oude vuurtorens, spookachtige bossen en glinsterende meren. Bijna nergens in Duitsland vindt u een landschap dat zo afwisselend en uniek is als op Rügen. Tijdens een bezoek aan de glansrijke keizerlijke badplaatsen proeft u de sfeer van de adel. Daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht gedurende het hele jaar voor een heilzame werking op lichaam en geest.

Lees verder »
 
 
Istrië (vertrekgarantie)
Istrië (vertrekgarantie)  

Geniet van zonnig Istrië. Istrië is het grootste schiereiland in de Adriatische zee. Drie landen delen het eiland, namelijk Slovenië, Italië en het land waar wij verblijven: Kroatië. Het grootste deel van Istrië is Kroatisch. Vanwege de prachtige kustplaatsen, de blauwe zee en het Mediterraan klimaat is het altijd erg in trek geweest bij toeristen. De Romeinen vonden het prettig in dit gebied. Zij bouwden er huizen en zelfs een Amfitheater. De handel en Venetiaanse invloeden hebben gezorgd voor prachtige kustplaatsen waar het vandaag de dag nog steeds goed toeven is.

Lees verder »
 
 
Kerstsfeer aan het Gardameer (NIEUW)
Kerstsfeer aan het Gardameer (NIEUW)  

Het Gardameer is het grootste meer van Italië en daarmee een erg populaire vakantiebestemming. De omgeving, het klimaat, de cultuur en het eten: ook in de wintermaanden is het Gardameer een echte aanrader! Een unieke belevenis in de bergen van Noord-Italië waarbij we genieten van de gezellige dorpen en steden in kerstsferen. De besneeuwde toppen op de achtergrond vormen het perfecte decor voor onze reis. We ervaren de magische sferen van deze authentieke, traditionele en typisch Italiaanse omgeving.

Lees verder »
 
 
Herfstbreak Schotland (NIEUW)
Herfstbreak Schotland (NIEUW)  

Wist u dat Schotland in de herfst sprookjesachtig mooi is? Schotland is een ideale bestemming om er even lekker tussenuit te gaan in het najaar. Hoge bergen, diepe valleien en kronkelende riviertjes dwars door het landschap heen, pittoreske dorpjes en prachtige steden. Een ruwe parel met adembenemende natuur, indrukwekkend cultureel erfgoed en een hele rijke geschiedenis: wees welkom in Schotland!

Lees verder »
 
 
Kerstcruise Zweden en Kopenhagen (NIEUW)
Kerstcruise Zweden en Kopenhagen (NIEUW)  

Een korte reis waarin u heel veel ziet. Maak kennis met het plaatsje Lüneburg, zie de kerstmarkt in Huseby, ontdek de kleine zeemeermin in Kopenhagen en sluit af met een goede indruk van de bijzondere stad Hamburg. Tijdens de overtochten aan boord van de ferry’s die ons van en naar Zweden brengen zijn er volop mogelijkheden voor vermaak. Neem na het diner een kijkje in het casino, gaat u liever winkelen in de taks-free shop, of neemt u een drankje in de bar?

Lees verder »
 
 
Dagtocht Orchideeënhoeve
Dagtocht Orchideeënhoeve  

Maar liefst tien kilometer kerstverlichting, lantaarns en sfeervolle fonteinen creëren een magische kerstbeleving in de tuinen van de Orchideeën Hoeve. Tijdens de kaarsjesavonden wordt deze sprookjesachtige beleving nog bijzonderder gemaakt door duizenden kaarsjes die de tuinen feeëriek verlichten. Aan het eind van de tuinenroute vindt u de gezellige kerstmarkt. Slenter langs veertig kraampjes vol snuisterijen en lekkernijen en sluit het uitje af op het horecaplein met een warme chocomel of vers gemaakte snert

Lees verder »
 
 
Kerstsfeer op Paleis het Loo
Kerstsfeer op Paleis het Loo  

Paleis Het Loo is het meest authentieke 17e-eeuwse paleis van het Nederlandse koningshuis. Meer dan driehonderd jaar woonden en werkten de Oranjes hier. Omdat de Oranjes hier ook hun gasten ontvingen werd er veel aandacht besteed aan de tuinen en stallen. Sinds april 2023 is het paleis weer open voor bezoek met een nieuwe en moderne uitbreiding. Reden genoeg om de rijke geschiedenis van dit bijzondere paleis te ervaren.

Lees verder »
 
 
Dagtocht kerstmarkt Bremen/Oldenburg/Münster
Dagtocht kerstmarkt Bremen/Oldenburg/Münster  

In Oldenburg, Bremen en Münster bieden ondernemers hun waren aan in sfeervolle standjes en houten hutten. Van handgesneden houten beelden tot verlichte kerstpiramiden. Het hele centrum is versierd met kerstverlichting en de winkeldeuren staan voor u open. Geniet van een dagje in kerstsferen in Duitsland. 

Lees verder »
 
 
 
  Meer interessante reizen en nieuws vindt u op Dalstra.nlDalstra Infolijn: 0512 36 90 36  
  Volg Dalstra Reizen op facebook Volg Dalstra Reizen op Youtube Volg Dalstra Reizen op linkedin  
  © 2023 Dalstra Reizen BV. Alle rechten voorbehouden
Afmelden voor deze nieuwsbrief