logo centered
Nieuwsbrief kop.jpg
Excursiereis Berlijn, Krakau & Dresden

Tijdens deze gevarieerde reis maakt u kennis met een mix van geschiedenis, cultuur en natuur van Duitsland en Polen. We gaan op zoek naar de bewogen geschiedenis van Berlijn, met nog een stukje Berlijnse muur als symbool voor de scheiding tussen oost en west. Naast een bezoek aan Auschwitz zien we de prachtige binnenstad van Krakau met z’n historische monumenten. Een hele indrukwekkende reis.

Lees verder >>
Excursiereis Dolomieten (vertrekgarantie)

Zuid-Tirol, het vakantieparadijs ten zuiden van de Alpen, is een prachtig doel voor deze reis. De regio heeft door z’n ligging een zeer gunstig klimaat en hierdoor vaak goed weer. De majestueuze bergen van de Dolomieten, omgeven door historische burchten en kastelen, oude stadskernen en schilderachtige kapelletjes, vormen een prachtig decor voor deze reis.

Lees verder >>
Excursiereis Cinque Terre & Elba

Toscane is een betoverende regio met prachtig Italiaans erfgoed, mooie landschappen, een bijzonder mooie kuststrook én een heerlijk mild klimaat. Tijdens deze prachtige reis maakt u kennis met Cinque Terre, de vijf kleurrijke vissersdorpjes op de rotsen van de Italiaanse kust. Ook bezoeken we het eiland Elba, de perfecte vakantiebestemming voor liefhebbers van prachtige baaien, authentieke en pittoreske stadjes, schitterende bergen en een prachtige kustlijn. Ook de wereldberoemde Toren van Pisa en de stad Lucca mogen niet ontbreken tijdens deze reis.

Lees verder >>
Excursiereis Istrië (vertrekgarantie, laatste plaatsen voor mei!)

Geniet van zonnig Istrië. Istrië is het grootste schiereiland in de Adriatische zee. Het grootste deel van Istrië is Kroatisch. Vanwege de prachtige kustplaatsen, de blauwe zee en het Mediterraan klimaat is het altijd erg in trek geweest bij toeristen. De Romeinen vonden het prettig in dit gebied. Zij bouwden er huizen en zelfs een Amfitheater. De handel en Venetiaanse invloeden hebben gezorgd voor prachtige kustplaatsen waar het vandaag de dag nog steeds goed toeven is.

Lees verder >>
Excursiereis Rokytnice in het Reuzengebergte

Het Reuzengebergte kent veel variatie met ruige bergtoppen, ravijnen, snelstromende rivieren, watervallen, bergweiden en rijke flora en fauna. Dit is de reden waarom het gebergte tot Nationaal Park is verklaard. Hier ontspringt ook de rivier Labe, bij ons bekend als Elbe. Het gebied trekt nu jaarlijks miljoenen toeristen. Zowel in de zomer, als wandelgebied, als in de winter wanneer men er prima kan skiën.

Lees verder >>
Rondreis Schotland (vertrekgarantie)

Ontdek met Dalstra Reizen de overweldigende natuur en het mystieke spel van wolken, water en bergen die Schotland, jaar in jaar uit, in de mooiste kleuren hullen. Een rondreis waarin u kennis maakt met de kenmerken van dit land; kilts & clans, whisky en de doedelzakken. Daarnaast zien we , zeer bijzonder, de Schotse Hooglanden, de Orkney eilanden en een deel van de Schotse westkust. Reden te meer om dit bijzondere, traditionele deel van Groot Brittannië te ontdekken.

Lees verder >>
Dagtocht Keukenhof

Het voorjaar komt er aan en dat is reden genoeg voor een leuk dagje uit. Ga met ons mee naar de Keukenhof. Hier staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei, met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Geniet van de bloemenshows, inspiratietuinen, kunstwerken en geweldige evenementen. We sluiten de dag af met een 3-gangendiner. Een dagje uit welke u niet mag missen!

Lees verder >>
Dagtocht Tulip Experience & Volendam

Tulip Experience Amsterdam is dé onmisbare belevenis tijdens een bezoek aan de Bollenstreek! Het familiebedrijf achter Tulip Experience Amsterdam teelt al drie generaties met veel passie tulpen. De hele familie is actief in het bedrijf. Het verhaal achter de tulp wordt op een unieke manier met ons gedeeld, tijd om de magie van de tulp zelf te ervaren!

Lees verder >>

Dalstra Reizen - 0512-369030

© 2024 Dalstra Reizen B.V.
Alle rechten voorbehouden

Afmelden voor deze nieuwsbrief, 
Hier uitschrijven.