logo centered
Nieuwsbrief kop.jpg
Fietsreis Inn & Ziller (vertrekgarantie)

Het landschap wordt bepaald door imposante bergen met naaldbomen, beboste hellingen, fraaie Alpenflora en glooiende weiden. De routes zijn hoofdzakelijk uitgezet langs de rivier de Inn die vanuit Zwitserland door Tirol naar Passau stroomt. Daar vloeit de Inn samen met de Donau. Maar ook in het Zillertal en bij de Achensee zijn mooie routes voor u uitgezet. Een hoop fietsplezier in verschillende werelden.

Lees verder >>
Fietsreis Vlaanderen (vertrekgarantie)

In het land van onze Zuiderburen vindt elke fietser wat hij zoekt. Prachtige fietsroutes die bol staan van historie, natuur, cultuur en architectuur. De route is vrijwel vlak en daarom voor een ieder begaanbaar. Tijdens deze reis heeft u ook de gelegenheid om bekende steden als Gent en Brugge met een bezoek te vereren.

Lees verder >>
Dagtocht Keukenhof (vertrekgarantie)

Het voorjaar komt er aan en dat is reden genoeg voor een leuk dagje uit. Ga met ons mee naar de Keukenhof. Hier staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei, met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Geniet van de bloemenshows, inspiratietuinen, kunstwerken en geweldige evenementen. We sluiten de dag af met een 3-gangendiner. Een dagje uit welke u niet mag missen!

Lees verder >>
Rondreis Fascinerend Zweden (vertrekgarantie)

Zweedser dan dit wordt het niet: groene weiden en bossen, sprankelende meren, ruige kustlijnen, sfeervolle steden en rode houten huizen. Meer dan de helft van Zweden is bedekt met uitgestrekte bossen waarin elanden, bevers, lynxen en wolven te vinden zijn en ook de Europese kraanvogel is in Zweden te zien. Daarnaast is de kans groot dat we zelfs elanden gaan zien. Een reis naar Zweden is dé gelegenheid om kennis maken met de lokale natuur, cultuur architectuur en gastronomie. Zweden staat garant voor puur genieten!

Lees verder >>
Rondreis Noorwegen Fjord en Fjell  (vertrekgarantie)

Wie voor Noorwegen kiest, doet dat vanwege de natuur, de rust en de eindeloze ruimte. Het land van trollen, Vikingen, fjorden, middernachtzon en noorderlicht heeft werkelijk prachtige gezichten. Tijdens deze 9-daagse rondreis ziet u het fascinerende landschap van Noorwegen. Geniet van de grootsheid van de fjorden, woeste berglandschappen en de indrukwekkende watervallen van dit prachtige land.

Lees verder >>
Excursiereis Dolomieten (vertrekgarantie)

Zuid-Tirol, het vakantieparadijs ten zuiden van de Alpen, is een prachtig doel voor deze reis. De regio heeft door z’n ligging een zeer gunstig klimaat en hierdoor vaak goed weer. De majestueuze bergen van de Dolomieten, omgeven door historische burchten en kastelen, oude stadskernen en schilderachtige kapelletjes, vormen een prachtig decor voor deze reis.

Lees verder >>
Excursiereis Cinque Terre & Elba (vertrekgarantie)

Toscane is een betoverende regio met prachtig Italiaans erfgoed, mooie landschappen, een bijzonder mooie kuststrook én een heerlijk mild klimaat. Tijdens deze prachtige reis maakt u kennis met Cinque Terre, de vijf kleurrijke vissersdorpjes op de rotsen van de Italiaanse kust. Ook bezoeken we het eiland Elba, de perfecte vakantiebestemming voor liefhebbers van prachtige baaien, authentieke en pittoreske stadjes, schitterende bergen en een prachtige kustlijn. Ook de wereldberoemde Toren van Pisa en de stad Lucca mogen niet ontbreken tijdens deze reis.

Lees verder >>
Excursiereis Engelse Rivièra (vertrekgarantie)

In het Zuid-Engelse graafschap Devon aan de baai van Torbay vinden we de Engelse Rivièra. Het milde klimaat met de palmen, rotsachtige kusten en vissersplaatsjes maken de regio tot een heerlijke bestemming. Het land achter de kust biedt spectaculaire tegenstellingen, variërend van hooggelegen heidegronden tot weelderig begroeide rivierdalen, onderling verbonden door smalle weggetjes. De Engelse Rivièra is een prachtige plek om te genieten van een heerlijke vakantie.

Lees verder >>

Dalstra Reizen - 0512-369030

© 2024 Dalstra Reizen B.V.
Alle rechten voorbehouden

Afmelden voor deze nieuwsbrief, 
Hier uitschrijven.