logo centered
Nieuwsbrief kop.jpg
Fietsreis Fulda (vertrekgarantie)

De stad Fulda ligt aan de gelijknamige rivier de Fulda en dát is één van de twee bronrivieren van de Weser. Tal van historische gebouwen, fraaie natuur en uitgestrekte wijngaarden kenmerken de omgeving waardoor de rivier de Fulda loopt. De reis kent prachtige routes langs riviertjes die in de Fulda uitmonden. De fietsroutes die deels ook via oude spoorwegtrajecten lopen bieden mooie uitzichten over deze bijzondere omgeving. Voor deze reis is een elektrische fiets aanbevolen.

Lees verder >>
Fietsreis Donau (vertrekgarantie) 

Een tocht langs de veel bezongen Donau is een tocht die u als ervaren of onervaren fietsliefhebber nooit zult vergeten. De eerste indruk is adembenemend. Onderweg zorgen de mooie omgeving met karakteristieke dorpjes en de prachtige natuur voor het decor. De route loopt voor het merendeel over de oude trekwegen waar de paarden hun schuiten trokken. Het uitgestippelde traject is daarom voor iedereen prima begaanbaar.

Lees verder >>
Fietsreis Weser (vertrekgarantie) 

Onze reis begint in het gebied waar de gebroeders Grimm hun inspiratie kregen voor het schrijven van hun bekende sprookjes. We bevinden ons in een idyllisch berglandschap met mooie velden en romantische stadjes met talrijke vakwerkhuisjes. Laat u tijdens de fietstocht betoveren door de sprookjesachtige omgeving. De route neemt ons mee over prima wegen langs een verkeersluw traject en is geschikt voor iedereen die van fietsen houdt.

Lees verder >>
Rondreis Zweden (vertrekgarantie) 

Zweedser dan dit wordt het niet: groene weiden en bossen, sprankelende meren, ruige kustlijnen, sfeervolle steden en rode houten huizen. Meer dan de helft van Zweden is bedekt met uitgestrekte bossen waarin elanden, bevers, lynxen en wolven te vinden zijn en ook de Europese kraanvogel is in Zweden te zien. Daarnaast is de kans groot dat we zelfs elanden gaan zien. Een reis naar Zweden is dé gelegenheid om kennis maken met de lokale natuur, cultuur architectuur en gastronomie. Zweden staat garant voor puur genieten!

Lees verder >>
Rondreis Schotland Compleet!
(vertrekgarantie)

Ontdek met Dalstra Reizen de overweldigende natuur en het mystieke spel van wolken, water en bergen die Schotland, jaar in jaar uit, in de mooiste kleuren hullen. Een rondreis waarin u kennis maakt met de kenmerken van dit land; kilts & clans, whisky en de doedelzakken. Daarnaast zien we de Schotse Hooglanden, de Orkney eilanden en een deel van de Schotse westkust. Reden te meer om dit bijzondere, traditionele deel van Groot Brittannië te ontdekken.

Lees verder >>
Ontdekkingstocht Denemarken

Denemarken wordt steeds meer ontdekt als vakantiebestemming. Dichtbij en verrassend in wat het te bieden heeft: rust en ruimte van het landschap, gastvrijheid en talrijke bezienswaardigheden. De Vikingen zijn nooit ver weg maar ook kerken, kastelen en middeleeuwse plaatsen zijn er nog ruimschoots. Op veel plekken wordt deze rijke geschiedenis samen gebracht met moderne architectuur, levendigheid, kunst en cultuur. Ontdek Denemarken als een ontspannen en inspirerend vakantieland.

Lees verder >>
Seniorenreis Moezel (vertrekgarantie)

Dichte bossen, pittoreske plaatsjes met vakwerkhuizen en eindeloze wijnvelden met daar tussendoor de rivier de Moezel. Dit is een van de beelden die u tijdens deze reis zult zien. Al varend over de Moezel zien we de mooie (wijn)gebieden. Maar ook brengen we een bezoek aan verschillende steden. Wat dacht u van Cochem en het prachtige Trier. Het wordt een heerlijke reis om van te genieten.

Lees verder >>
Excursiereis 
Rokytnice in het Reuzengebergte (vertrekgarantie)

Het Reuzengebergte (Krkonose) heeft een mooie afwisselende natuur met veel variatie met ruige bergtoppen, ravijnen, snelstromende rivieren, watervallen, bergweiden en rijke flora en fauna. Dit is de reden waarom het gebergte tot Nationaal Park is verklaard. Hier ontspringt ook de rivier Labe, bij ons bekend als Elbe. Het gebied trekt nu jaarlijks miljoenen toeristen. 

Lees verder >>

Dalstra Reizen - 0512-369030

© 2024 Dalstra Reizen B.V.
Alle rechten voorbehouden

Afmelden voor deze nieuwsbrief, 
Hier uitschrijven.