logo centered
Nieuwsbrief kop.jpg
Rondreis Noord-Spanje met Santiago de Compostella 

Noord-Spanje staat bekend om zijn prachtige zandstranden, hoge bergen, elegante steden en kleine pittoreske dorpjes. Noord-Spanje is groen, gezellig en gastvrij en is de thuisbasis van de wildste, groenste en minst bekende landschappen van het hele Iberisch schiereiland. Al duizenden jaren reizen pelgrims langs de Sint Jacobsweg naar Santiago de Compostella. Grotendeels zullen we deze route volgen langs de hoogtepunten van deze bijzondere route. Een indrukwekkende reis om nooit te vergeten door zowel het oude en het moderne Noord-Spanje.

Lees verder >>
Rondreis Dalmatische Rivièra

Een rondreis door Kroatië met een bezoek aan de Dalmatische Rivièra staat garant voor oneindig veel variatie. We zien de ongerepte natuur met bergen, meren, rivieren, eilandjes en de indrukwekkende kust met baaien, rotsen, stranden, en prachtige vissersdorpjes. Daarnaast maken de pittoreske stadjes met historische gebouwen en de hartelijke bevolking het geheel tot een geweldige bestemming! 

Lees verder >>
Rondreis Noord-Ierland en Ierland

De natuur van Ierland is fascinerend. Tijdens deze reis zien we de mooiste gebieden van het Ierse land. We ontdekken karakteristieke steden, indrukwekkende landschappen en onvoorstelbaar mooie natuurverschijnselen als de Giants Causeway, Glenveagh National Park, de fjorden van Killary, de Cliffs of Moher en natuurlijk mogen ook een rondrit langs de bekende Sleahead Drive en de beroemde Ring of Kerry niet ontbreken. 

Lees verder >>
Rondreis Schotland Compleet!
(vertrekgarantie)

Ontdek met Dalstra Reizen de overweldigende natuur en het mystieke spel van wolken, water en bergen die Schotland, jaar in jaar uit, in de mooiste kleuren hullen. Een rondreis waarin u kennis maakt met de kenmerken van dit land; kilts & clans, whisky en de doedelzakken. Daarnaast zien we de Schotse Hooglanden, de Orkney eilanden en een deel van de Schotse westkust. Reden te meer om dit bijzondere, traditionele deel van Groot Brittannië te ontdekken.

Lees verder >>
Excursiereis 
Rokytnice in het Reuzengebergte (vertrekgarantie)

Het Reuzengebergte (Krkonose) heeft een mooie afwisselende natuur met veel variatie met ruige bergtoppen, ravijnen, snelstromende rivieren, watervallen, bergweiden en rijke flora en fauna. Dit is de reden waarom het gebergte tot Nationaal Park is verklaard. Hier ontspringt ook de rivier Labe, bij ons bekend als Elbe. Het gebied trekt nu jaarlijks miljoenen toeristen. 

Lees verder >>
Fietsreis Weser (vertrekgarantie) 

Onze reis begint in het gebied waar de gebroeders Grimm hun inspiratie kregen voor het schrijven van hun bekende sprookjes. We bevinden ons in een idyllisch berglandschap met mooie velden en romantische stadjes met talrijke vakwerkhuisjes. Laat u tijdens de fietstocht betoveren door de sprookjesachtige omgeving. De route neemt ons mee over prima wegen langs een verkeersluw traject en is geschikt voor iedereen die van fietsen houdt.

Lees verder >>
Fietsreis Vlaanderen (vertrekgarantie) 

In het land van onze Zuiderburen vindt elke fietser wat hij zoekt. Prachtige fietsroutes die bol staan van historie, natuur, cultuur en architectuur. De route is vrijwel vlak en daarom voor een ieder begaanbaar. Tijdens deze reis heeft u ook de gelegenheid om bekende steden als Gent en Brugge met een bezoek te vereren.

Lees verder >>
Seniorenreis Moezel (vertrekgarantie)

Dichte bossen, pittoreske plaatsjes met vakwerkhuizen en eindeloze wijnvelden met daar tussendoor de rivier de Moezel. Dit is een van de beelden die u tijdens deze reis zult zien. Al varend over de Moezel zien we de mooie (wijn)gebieden. Maar ook brengen we een bezoek aan verschillende steden. Wat dacht u van Cochem en het prachtige Trier. Het wordt een heerlijke reis om van te genieten.

Lees verder >>

Dalstra Reizen - 0512-369030

© 2024 Dalstra Reizen B.V.
Alle rechten voorbehouden

Afmelden voor deze nieuwsbrief, 
Hier uitschrijven.