Nieuwsbrief de Vliegende Hollander

2 years ago


Text only:

Bekijk de online versie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


De Vliegende HollanderJaargang 71, nummer 11 november, 17 december 2015Sinds afgelopen vrijdag staat het novembernummer van de Vliegende Hollander voor u klaar. Vandaag is nog een extra verhaal toegevoegd. Klik op een van de links hieronder en lees meer.


 

Op zeer grote schaalWel eens 36.000 man met elkaar zien trainen? De NAVO al heel lang niet meer. Daarom zette de verdragsorganisatie Trident Juncture 2015 op. Een gigantische oefening met 30 deelnemende landen, waaronder Nederland. 6 weken lang verwerkte Cargo Handling-personeel van op Eindhoven goederen en passagiers op vliegbasis Zaragoza, voerde een NH90 haar maritieme taken uit en leidde AWACS-personeel in de lucht alles in goede banen. Hoe dat eruit zag? Klik dan om verder te kijken.
Lees verder


 

Meer artikelenIn dit digitale tijdschrift staan uiteraard meer artikelen dan bovenstaande in deze nieuwsbrief. Lees bijvoorbeeld over het afscheid van de Alouette III, hoe F-16 vliegers de inzet boven het Midden-Oosten zelf ervaren en de natuurbrandoefening van Nederland en België. Deze artikelen en andere bereikt u via de inhoudsopgave. Klik daarvoor op de ‘hamburger’ – het streepjessymbool linksboven op iedere pagina – of op onderstaande link voor de indexpagina van het novembernummer.
Lees verder


 

Colofon


Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

vliegendehollander@mindef.nl


Koninklijke Luchtmacht

De Vliegende Hollander is een uitgave van de Koninklijke Luchtmacht, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.


 
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld u dan nu af
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Rijksoverheid.nl

Categories: Government
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018