Nieuwsbrief Marieke Meulenberg, Informatieavonden door het hele land, Soulhealing 8 april, Man/Vrouw avonden, Weekendretreat met Entitlies of Light. Groepsreis Brazilië 2017
View this email in your browser
Lieve ,



Nog maar een aantal weken terug van mijn  bijzondere bezoek aan de Casa in Brazilië  waar de verbinding met Maria Magdalena en Jeshua intens aanwezig was. 

Ik had één wens.. in mijn volle lichtkracht komen...Met deze wens verscheen ik voor John of God. Hij gaf me de boodschap dat ik diezelfde dag een spirituele operatie hiervoor zou ontvangen.

In de 24 uur operatie tijd, waar we verplicht in de rust moesten zijn, kwamen de heldere boodschappen door..tegelijkertijd met hevige emoties in mezelf. De Entities lieten me beelden zien, ik zakte in het  leven van 2000 jaar geleden. Jeshua met zijn onvoorwaardelijke liefde, de apostelen.. Maria Magdalena, ik voelde haar aanwezigheid in mij alsof ik het zelf was, het bespugen op haar als vrouw- als geliefde van Jeshua, daarmee gepaard de jaloezie om haar heen,  het verraad, van mannen en van vrouwen, afgerekend op haar liefde, het immense verdriet van de kruisiging , de pijn van alleen.
Ik zag de kruisiging van Jeshua , waar Maria Magdalena vanuit haar diepste pijn een krachtig en zo bepalend besluit genomen..

”Het, deze kruisiging, mag niet voor niets zijn geweest.”

Daar heeft ze door dit besluit, een enorme verantwoording op zich genomen, ten koste van zichzelf. Zich opofferend, dienend aan de mensheid, om de wereld naar een hoger plan te helpen tillen. Zoals  Jeshua het in haar ogen bedoeld had.   Ik heb zelf, zonder dat ik er verder over nadacht,   vaak in m’n leven de woorden van Maria Magdalena uitgesproken, ‘Het mag niet voor niets zijn geweest..’  De strijdkracht in mij, de verantwoordelijkheid om de aarde te helpen naar een hoger plan te tillen, de enorme drive in mij dit te manifesteren waardoor ik ook veel heb neergezet, maar steeds weer de valkuil dat het ten koste van mezelf ging, en dat is wel gebeurt. Keer op keer ging ik over mijn eigen grenzen. De jaloezie, het neerhalen en oordeel van mensen om me heen waarvan ik dacht dat ze het beste met me voorhadden, is ook gebeurt. Afgerekend worden op mijn liefde. Dat was een heel diep verdriet wat ook tijdens dit bezoek aan de Casa vrij mocht komen. Emoties van machteloosheid, frustratie, boosheid, verdriet. En dan  de immens diepe pijn van het verlies, de pijn van Alleen. Deze pijn dragen we allen in de diepte in ons mee . Deze pijn kwam bloot te liggen door de spirituele operatie die ik mocht ontvangen.Doordat het verantwoordelijkheidsstuk nu weggenomen is in mijn systeem, de hele oude overtuiging dat het niet voor niets mag zijn geweest, kan ik in deze diepe laag zakken.De weg is de pijn van alleen, uithuilen.  Ik had tevoren geen idee, ik was me niet bewust van deze diepe laag. 
Dit proces is nog steeds bezig. Ik heb al heel wat tranen laten stromen en dat voelt goed, het is pijn en fijn tegelijkertijd, want ik voel me nog dieper in mezelf zakken.. in mijn basis. Waar mijn pure lichtkracht zit. Daar word ik erg bij geholpen , ik voel nog regelmatig pijn in mijn onderrug en bekken gebied, onderbuik, en voel dan dat ze  met me bezig zijn.

Deze pijn is door het besluit in Maria Magdalena nooit volledig kunnen helen in de vrouw.  Ze heeft daar vooral haar mannelijke energie ingezet, een bepaalde strijdkracht vanuit verantwoordelijkheid, waardoor de vrouw in haar nog meer werd onderdrukt. Deze was namelijk al onderdrukt door het oordeel van een aantal van de apostelen op haar aanwezigheid als apostel der apostelen.  Als vrouw en  geliefde van Jeshua.

Wat nodig is dat plaatsvindt is heling op de man in de vrouw. En hierdoor kan heling op de vrouw in de man kan ontstaan. Het hangt allemaal samen. In de mannen , in de vrouwen en in de man/vrouw in onszelf.

Mijn diepste wens, in mijn volle lichtkracht te komen, is nu aan het gebeuren. Daarvoor was en is dit nodig. En het gaat echt niet vanzelf. Ik ben er nog niet, het is nog volop bezig Dit heeft tijd en ruimte nodig om verder te helen. Heilige tijd met mezelf. Overgave, dankbaarheid en diepe verbinding. Dit zorgt er voor dat ik als vrouw weer echt vrouw kan en mag zijn. De vrouw in mezelf weer kan gaan eren. Omdat er nu een 2000 jaar oude overtuiging , waar ik vele levens ertussen geleefd heb met deze disbalans in mezelf, is doorbroken. Ik mag thuiskomen in mezelf op de diepste laag.  En als de vrouw dit kan,  kan de man ook thuiskomen in zichzelf. Want wanneer de vrouw dit doorbreekt kan de man ook uit zijn gevangenschap komen . En  ook al is het nog volop bezig en is er nog heel wat oud zeer wat vrij wil komen in ons allen, we timmeren samen aan deze weg. Door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen pijnstukken, als vrouw en als man.
 Wat maakt me dit blij. Het heilige huwelijk met onszelf. Vrijheid voor de vrouwen en de mannen. Elkaar niet meer uit behoeftigheid vanuit eigen ongeheelde stukken nodig hebben, ja zelfs misbruiken.  Het tijdperk van de nieuwe wereld relatie breekt aan. Echt in vrijheid verbinden met elkaar. In onvoorwaardelijke liefde.
 
Diep dankbaar voor dit heilige samenzijn in Brazilië. I k heb zoveel mogen ontvangen, de onvoorwaardelijke  liefde met Stephan waarmee ik daar samen was, was zo helend voor ons beiden.  Hier ben ik ontzettend dankbaar voor. Dat moest echt zo zijn. Wat een geschenk.  En dan de  liefdevolle aanwezigheid van  onze geliefde Maria Magdalena en onze geliefde Jeshua. Alles klopte precies, het lag voor ons klaar, zonder dat we dit ons tevoren hadden kunnen realiseren. Dit hadden we niet verwacht. Dit samenzijn heeft me zoveel gegeven en dat doet het nog steeds. Dank je wel Stephan. Dank je wel Maria Magdalena. je wandelde zelfs naast me bij de heilige waterval waar ik het af mocht spoelen, jouw pijn was mijn pijn, ik huil van dankbaarheid. Dank je wel Jeshua. Ik draag dit voor altijd in mijn hart met me mee.



Bij dit gebed denk ik aan de Soulhealing  op Hodenpijl, Waar we met 200 mensen tezamen, ons verbonden hebben in Unity and Love. Het gaat om samenwerking, waar ieder even belangrijk is. Ieders aandeel, ieders aanwezigheid is uniek en van onschatbare waarde. Als je hier nog aan twijfelde, stop, zeggen de helpers uit het licht. Zie jezelf! Zie wie jij werkelijk bent , houd je niet langer klein en erken jouw waren grootsheid, jezelf ontkennen betekent God ontkennen, jij bent een deel van de Goddelijke bron.

We hebben samen gezongen.. You are the Face of God.. terwijl we elkaar aankeken en onszelf lieten zien aan elkaar.

Samenwerken vanuit het hoogste doel. Wanneer we allen hetzelfde doel hebben, licht, liefde, vrede, eenheid op de wereld brengen, dan wordt er samen gewerkt op een hoger level, dan stroomt het, vanuit onze hart en ziel verbinding de wereld in. Wanneer het niet meer nodig is jezelf te bewijzen omdat je je nog niet waardevol genoeg voelt, of je te verstoppen vanuit angst om echt gezien en gehoord te worden, maar jezelf werkelijk erkent en je plek inneemt omdat jij JIJ bent, verspreid je jouw licht.  Omdat je recht hebt op jouw plek hier op aarde, en omdat het zonder jouw waardevolle aanwezigheid niet compleet is.  Ook al zitten er nog allerlei stukken in jezelf waarvan je vind dat het beter kan, maakt niets uit. Juist met al je imperfectie ben je perfect! ALLES in jou is waardevol. Alles is één groot spel van samenwerking. Juist met alle delen in jezelf! Dus kom er mee naar buiten, laat je zien met Alles. Dan mag het er tenminste zijn, alles in het licht. Op het moment dat JIJ jezelf laat zien met alles in jou, geef je de ander de kans dit ook te doen. Dat je niet perfect bent , maar dat je ondanks dat, er wel mag zijn. Dat je je niet hoeft te verstoppen, dat je je niet hoeft aan te passen door allerlei maskers op te zetten.  Wat een bevrijding, dan kun je weer ademhalen, dan kun je weer ten volle leven.

Dan valt ook het oordeel weg.. want als JIJ met alles mag zijn van jezelf.. geef je de ander de kans ook tevoorschijn te komen.

ALS JIJ WIST…
Dat ik soms nog zo bang ben..Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik soms oordeel over jou.. Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik niet zo sterk ben als dat ik lijk… Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik moeite heb met de jou te vertrouwen.. Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik soms helemaal hier niet wil zijn.. Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik jou misbruik om mezelf beter te doen voelen… Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik soms helemaal niet eerlijk tegen je ben… Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik je soms haat… Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik me soms alleen voel, al ben ik met jou.. Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik soms jaloers ben, zelfs op jou… Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik soms macht over jou wil hebben en alle controle wil houden… Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik de pijn uit mijn verleden op jou afreageer … Hou je dan nog steeds van mij?
Dat ik soms helemaal niet zo lief ben … Hou je dan nog steeds van mij?
Wat ik nodig heb is veiligheid, dat er dan nog steeds van me gehouden wordt.
De stem van het innerlijk kind in ons als volwassene..


…en wanneer het innerlijk kind er helemaal mag zijn..dan kan de volwassen jij, leren onvoorwaardelijk van zichzelf te houden zonder zich nog aan te hoeven passen.  Dan mag je gewoon jezelf zijn. Want dan.. ja, pas dan.. kan alles ontspannen in jou.. Dan zal de ware jij tevoorschijn durven komen.
 
ZELFLIEFDE door ons innerlijk kind de aandacht te geven die hij/zij zo verdient… daar ligt de sleutel tot zelfbevrijding.
 
De weg hier is verantwoordelijkheid te nemen voor JEZELF, voor JOUW INNERLIJK KIND.. en deze niet meer weg te leggen bij de ander. Jij als volwassene kunt NU de keuze maken de weg echt naar binnen te gaan, waar jouw kleine meisje/jouw kleine jongen al zo lang wacht op de oprechte aandacht van jou. De stukken uit te werken met je ouders, de emoties die daarbij weggestopt zijn eindelijk de ruimte te geven. Onderdrukte angst, woede, verdriet, eenzaamheid, wanneer dit mag stromen dan stroomt het leven weer door je heen..
 Dat begint met de eerste stap,  met jouw JA zeggen om hier helemaal voor te willen gaan.  De volgende stap is om hiervoor om HULP te vragen. Er is zoveel hulp voor ons allen. Maar het vraagt wel jou zelf hiervoor open te stellen.
 
ZO ONTSTAAT HEELHEID in JEZELF. DAN HOEF JIJ JE NIET MEER AAN TE PASSEN AAN DE ANDER EN DE ANDER NIET MEER AAN JOU. De weg naar onafhankelijkheid. De weg naar eenheid.
 
VAN ALLEEN NAAR AL  ÉÉN.

Waar je ook vandaan komt, welk pad je ook hebt afgelegd, welke religie of stroming je ook aanhangt, ALLES KOMT UIT DEZELFDE BRON! NAMELIJK DE PURE LIEFDE! 

Ik kreeg een fimpje toegezonden , wat door de media niet naar buiten is gebracht..Duizenden vrouwen, Hebreeuws, Moslims en Christenen, zijn in Israel samengekomen en hebben samen voor vrede gelopen en gezongen. Dit wonder zeg meer dan duizend woorden.
 
Ben je bereid jij jouw aandeel te nemen om dit te bereiken? Be the change you want to see in the world.. 
Zeg jij JA? 
Ga je ervoor? Ook al weet je tevoren niet hoe je pad gaat zijn en waar je nog voor komt te staan, kleine of grote processen?
 
IK ZEG JA en ik hoop van HARTE velen met mij, Alle hulp is er voor ons allen!
Met liefde ,
Marieke
 
WELKOM  TIJDENS DE VOLGENDE ACTIVITEITEN DIE IK MET HART EN ZIEL BEGELEID, IN SAMENWERKING MET ALLE AARDSE EN HEMELSE HULP
 
Soulhealing op Hodenpijl



 De kristalbeddenafdeling op Hodenpijl

Wat een mooi samenzijn in Schipluiden , op Hodenpijl. Soulhealing 10 december 2016

Exclusief weekend met de Entities of Light 3 tm 5 februari 2017


UNIEK IN NEDERLAND !!
“Retreat of the Entities of Light” 3 t/m 5 februari in Noordgouwe (er zijn nog enkele plekken vrij)


Deze Retreat mag ik  – met toestemming én aanwezigheid van de Entities of Light via John of God – organiseren.
Ervaar en onderga de unieke Healing-energy van de Casa de Dom Inacio, Abadiania, Brazilië
John of God, ofwel Joao de Deus, is het krachtigste, nu levende medium, en moet zonder meer tot de grootste van de afgelopen tweeduizend jaar gerekend worden.

Wat kun je verwachten tijdens deze Retreat?

Het gehele weekend zullen de Entities of Light die in de Casa de Dom Ignacio in Brazilie hun helen de werk doen,  voelbaar , en voor sommigen ook zichtbaar , aanwezig zijn.  Er wordt door hen aangegeven hoe de Retreats moeten gaan, Marieke is het gehele weekend in verbinding en volledig afgestemd op de Entities.  Er is krachtige ondersteuning van een team Mediums die de energie helpen geleiden.  Je zult de onvoorwaardelijke liefde van de Entities ontvangen die jou op alle lagen van je Zijn heling geven, werkend op zielsniveau, van binnen naar buiten. Dit werkt door in heling op alle niveaus en  zorgt voor een enorme bewustzijnsverruiming.

Wat je verder ontvangt:
  • Kristalbed-sessies
  • Stilte- en geleide meditaties
  • Gebeden en gebedsdriehoek
  • Ziel-zuiverend badritueel zoals de waterval bij de Casa
  • Zingen
  • Massages
  • Helend Casa water
  • Energetisch voedsel
Het gehele weekend wordt je verwacht witte kleding te dragen zoals in de Casa, zodat de entiteiten beter hun energie door je heen kunnen laten stromen.
Prijs: €495,-

Dit is voor het gehele weekend onder deskundige begeleiding, inclusief  een Kristalbed-sessie, overnachtingen, alle maaltijden, drankjes . Dit hele weekend kun je gebruik maken van alle faciliteiten die het mooie Kuuroord de Schouw te bieden heeft, een plek die voelt als thuiskomen.
Aanmelden en meer informatie bij Marieke Meulenberg  manamarieke@gmail.com

Een reactie van een deelnemer 

Wat een prachtige en een intens weekend was het.
Vannacht werd ik kort wakker, en ik zei: dat ik trots was op mezelf, dat heb ik echt nog nooit eerder gedaan.
Ik heb zo gebeden en gevraagd aan de Entiteiten of ze me wilde helpen om open te staan, om te mogen ontvangen.
Ik heb het idee dat  ik mijzelf toestond om te mogen ontvangen, om open te staan.
Ik voel mij zo nederig, ik ben zo dankbaar.
Het bronbad …
Het was of ik opnieuw geboren werd. Zo onbegrijpelijk, zo bijzonder.
En niet te vergeten de massage, wat dat heeft los gemaakt bij mij. Nooit van zijn leven had ik gedacht dat ik ooit zo mijn emotie kon uiten..
En waar ik zo door ontroerd werd is dat mijn lieve lieve Maarten zich voor het eerst echt heeft kunnen overgeven, het beeld dat  mijn lieve schat zo liefdevol vastgehouden werd, ik kan er weer om huilen. Dat zal ik nooit vergeten.
 Marlies

 
lees verder

 
Healing avond man vrouw energie, de volle hereniging met de man en de vrouw in jezelf! Het heilig huwelijk

Oproep aan de mannen...en aan de vrouwen...

In deze periode van transformatie hier op aarde zijn de collectieven hard bezig. Daarmee bedoel ik het mannelijke en het vrouwelijke in de mens, zowel voor de vrouwen als voor de mannen. Ik merk in mijn praktijk dat er de laatste tijd veel mannen komen met dezelfde stukken. En ook veel vrouwen met dezelfde stukken. Vorige week werd ineens duidelijk de boodschap doorgegeven: 'Nu is de tijd dat de mannen en de vrouwen die verbonden zijn met deze collectieven en het helpen helen hiervan als één van hun taken hebben in dit leven, echt samen gaan komen’. Fysiek samen zijn, op regelmatige basis, voor een bepaalde periode. In eerste instantie los van elkaar, op een later tijdstip verenigd.
Want waar één heling ondervindt, heelt ook de ander. Dit omdat het gaat om een collectief stuk.

De boodschap die ik mocht ontvangen, is een periode regelmatig samenkomen, van mannen met elkaar, en vrouwen met elkaar, om uiteindelijk allen te verenigen.
En dat betekent.. de volle hereniging met de man en de vrouw in jezelf!
Het heilige huwelijk.
Wanneer dit voltrokken is, ben je klaar om de "Nieuwe wereld-relatie" in deze wereld neer te zetten.

lees verder

Praktisch: De avond wordt geleid door de energie in het moment. Dit gaat om dieptewerk! Waar één heelt, werkt dit door op de hele groep, en op de collectieven.
Ook Kristalbedden zullen beschikbaar zijn.

17 januari 19.00 - 21.30 uur
1e Mannen groep bijeenkomst. Begeleid door Stephan in samenwerking met Marieke
Volgende data: 7 februari, 4 april, 16 mei, 6 juni

31 januari 19.00-21.30 uur
1e Vrouwen groep bijeenkomst. Begeleid door Marieke in samenwerking met Stephan
volgende data: 21 februari, 18 april,  30 mei, 20 juni
 
Locatie: Wijkcentrum ‘De Kwikstaart’, Nagelenburgsingel 2 in Oost-Souburg.
Aanmelden: stuur een mailtje naar manamarieke@gmail.com
Bijdrage: € 15,00 per bijeenkomst.
 
 
Informatie en helingsavonden over John of God Brazilië en Nederland

 

Informatie en helingsavonden over John of God Brazilië en Nederland

Dinsdag 14 februari 2017 19.30-21.30 uur
Boerderij ‘de Vrije Geest’ Wolfsstraat 3, 7227 DP Toldijk (Achterhoek)Dinsdag

Dinsdag 28 februari 2017 19.30-21.30 uur
Chiron, instituut voor lichaam en geest, Hoefsmid 3, 1851 PZ Heiloo

Dinsdag 7 maart 2017 19.30-21.30 uur
bij Marieke Meulenberg,  Emmastraat 62, Vlissingen

Deze avond gaat verder dan een informatieve avond. Tijdens deze avond kom je in de energie van de Casa de Dom Ignacio, waar spontane heling kan plaatsvinden door de aanwezigheid van de Entities of Light.

 
Groepsreis Naar Brazilië John of God 2017


De volgende tweewekelijkse groepsreis naar Brazilie zal in het najaar 2017 plaatsvinden, van 5 tot en met 19 november 2017. Meer informatie en aanmelden voor deze prachtige reis vind je op  www.johnofgodhealing.nl

 
8 April 2017 SOULHEALING in "Op Hodenpijl"

   SOULHEALING met de Entities of Light,      met Life muziek van
   Simone Awhina. www.simoneawhina.com


    Informatie en Aanmelden

Deze hele bijzondere middag is als een bezoek aan de Casa de Dom Ignacio in Brazilië met John of God. Dit is uniek in Nederland.
Soulhealing met de Entities of Light and Love is een voortvloeisel uit de Casa. Marieke heeft John of God toestemming gevraagd om dit in Nederland te mogen neerzetten. Met alle hulp en steun van de Entities.
Het is niet in woorden uit te drukken hoeveel en hoe krachtig de liefde van de Entities of Light is. Dit ga je duidelijk voelen in de ruimte waar zij aanwezig zijn. Deze onvoorwaardelijke liefde is hun middel om zielsheling te activeren, wat doorwerkt in alle lagen van je Zijn.
Op het moment dat zielsheling plaats vindt kan emotionele en fysieke heling worden geactiveerd.

Lees hier een aantal reacties van de laatste Soulhealing

 
Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor individuele sessies, Mana, Helende Reis, Bronstoel, Kristalbed en Ademsessies.
Voor contact mail manamarieke@gmail.com
 
‘Zo richting het ‘Oud-jaar’ kwam alles nog een keer voorbij, oude pijn en oud verdriet.
Maar er ligt juist zoveel moois in het verschiet!!
Dit is voor het ‘Nieuw-jaar’, en alle Nieuwe dagen;
Laten wij deze sprong in het diepe wagen
En elke Nieuwe dag opnieuw beslissen
Ook al kunnen wij alle pijn en het donker in het verleden niet wissen
Wij kunnen besluiten Hier en Nu anders te Doen
Zo zal het Echt allemaal beter worden dan toen
Als wij Openen in Vertrouwen
Zullen wij aan deze weg van Eenheid kunnen bouwen.’
AYSE
 
Ik kijk er naar uit je (weer) te ontmoeten.
Op naar een nieuw lichtjaar! 

Warme omhelzing,

Marieke


 
Copyright © 2016 De Helende reis in de praktijk, All rights reserved.
je hebt jezelf aangemeld op deze lijst.

Our mailing address is:
De Helende reis in de praktijk
Emmastraat 60
Vlissingen, Zeeland 4381BG
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp