Bekijk deze e-mail in je browser
Op de grens tussen het oude en het nieuwe jaar willen we graag nog iets van ons laten horen. Omdat het fijn is om terug te kijken en onze zegeningen te tellen; de 37ste editie van Theaterfestival Boulevard ging 'gewoon' door. Maar ook om ons te verheugen op volgend jaar, want de officiële data zijn bekend! In 2022 gaan we hopelijk terug naar een editie zonder 1,5 meter afstand, maar dat is natuurlijk nog niet met zekerheid te zeggen. Zeker is wel dat het festival -net als voorheen- 11 dagen duurt, startend vanaf de eerste donderdag in augustus. Dus schrijf snel in je agenda: donderdag 4 tot en met zondag 14 augustus 2022! 
fotografie: Karin Jonkers & Jean Philipse
foto: Aaron Howell | Born to Protest - Joseph Toonga

EERSTE NAMEN BOULEVARD 2022

De sector ligt opnieuw helemaal stil. Ons hart huilt voor alle collega makers, gezelschappen, podia, festivals, zzp-ers en ondernemers die hierdoor getroffen worden. We hopen dat de (theater)deuren snel weer geopend mogen worden. Ondertussen werken wij achter de schermen hard door aan de programmering voor de komende editie. Als lichtpuntje in deze donkere dagen mogen wij al verklappen dat er een aantal bekende namen terug zullen keren naar Theaterfestival Boulevard. Zo kun je je voor komende editie verheugen op voorstellingen van Schweigman&, BERLIN, Joseph Toonga en Bo Tarenskeen. Binnenkort meer. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op 2022.
 

BOULEVARD ONDER DE BOOM


Geef Boulevard kado deze kerst. De biografie Theaterfestival Boulevard 1985-2020 – Het onveranderlijke dna is een prachtige publicatie vol verhalen, anekdotes, herinneringen en diverse foto’s uit de rijke geschiedenis van het festival. Samengesteld en geschreven door journalist en stadschroniqueur Eric Alink. Karin Jonkers verzorgde het grafisch ontwerp.  
'Intimiderend en gekmakend, hoeveel we tussen 1985 en 2020 hebben beleefd, geprogrammeerd, geschreven en gefotografeerd. Het verlangt enige aanleg voor ontoerekeningsvatbaarheid om daar een boek over te schrijven, maar het laat ook gloeien van grasduin- en schrijfgeluk.'
- Eric Alink, journalist en stadchroniqueur.


De uitgave is voor €17,50 online te koop bij boekhandel Adr. Heinen in Den Bosch.Het boek is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard. Per verkocht boek gaat er €10,- naar de stichting.  
 
Koop online

TOEKOMST DIRECTIE BOULEVARD 

In de nabije toekomst gaat het festival werken met een tweekoppig directiemodel waarbij de twee directieleden beiden part-time werken en samen artistiek, financieel en productioneel eindverantwoordelijk zijn. Hiervoor is gekozen omdat het festival ziet dat de toekomst van de podiumkunsten om aandacht en zorg vraagt. Een van de nieuwe directie-/bestuursleden is al intern geworven. De vacature voor het tweede lid staat inmiddels online.

Meer info in de links hieronder:
• Vacaturetekst en hoe te solliciteren
• De nieuwe keuze voor een tweekoppige directie
Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2021 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief