Kennisplatform Energie
Bekijk deze email in je browser

Bewoners in de hoofdrol bij Transitievisies Warmte

Nog een paar maanden en dan moeten gemeenteraden in Nederland hun Transitievisies Warmte hebben vastgesteld. Deze visies zijn voor de gemeenten en hun stakeholders, zoals netbeheerders, waterschappen, woningcorporaties maar zeker ook inwoners, een eerste grote stap van een veel langer traject. Want als er dan een visie ligt, is de volgende stap het Wijkuitvoeringsplan. En hoewel het plannen zijn, blijkt dat toch voor koudwatervrees te zorgen, vertelt Edwin Veldkamp van adviesbureau TAUW die voor meer dan 20 gemeenten het proces rondom de aardgastransitie heeft verzorgd. 

Nieuwe hoofdredacteur van Energie+

Ik ben Jeroen Boon en heb de eer de nieuwe hoofdredacteur te zijn van dit netwerk, Energie+. Nieuw in dit onderwerpveld ben ik niet. Ik houd me al jarenlang bezig met transities en de energietransitie in het bijzonder. Hoe verschillend de achtergronden, leeftijden en ervaringen ook zijn, een ding hebben we gemeen: we streven naar een rechtvaardige energietransitie. 

Open dialoog opbouwwerkers

De energietransitie is voor sociaal werk een kans om het verschil te maken! Zie jij dat ook? Kom dan naar onze bijeenkomst op 24 maart. Daar ontmoet je collega’s die je zijn voorgegaan. Steek je licht op, laat je informeren en inspireren! We willen graag samen met elkaar de inhoud induiken en afsluiten met een borrel.  

Volg jij Energie+ al op LinkedIn?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de LinkedInpagina van Energie+. Ook lees je regelmatig artikelen gratis via LinkedIn. Genoeg voordelen dus!
Klik hier om de pagina te volgen!

Partners van Energie+
Redactie: Yvette Vierhout | energieplus@aeneas.nl | www.energieplus.nl | Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch | 073-2051010. Je ontvangt deze nieuwsbrief als lid van Energie+ omdat je je hebt aangemeld of omdat hij is doorgezonden door iemand die graag wil dat je er kennis van neemt.

Copyright ©2020 Energie+, alle rechten voorbehouden.

Wil je je e-mailinstellingen wijzigen?Pas hier je voorkeuren aan of schrijf je uit