Kennisplatform Energie
Bekijk deze email in je browser

“Zo’n grote investering was spannend, maar wat wonen we nu toch fijn” 

"Op de bank zaten we vaak in de tocht en boven was het op zonnige dagen te heet om te werken. De kozijnen bleken rot en waren aan vervanging toe." Joris van Boxtel woont met zijn vrouw en twee kinderen in een modern jaren negentig huis in Goirle. Hij is projectleider van het kennis- en leertraject 'Thuis energie besparen doe je zo' en wilde zelf ook ervaren wat het betekent om met je woning aan de slag te gaan. "Practice what you preach."  

Slimme energy hubs

Aan de A1 bij Deventer ligt een van de groenste bedrijventerreinen van Nederland. Jorian Bakker van de provincie Overijssel en André Simonse van infraspecialist Firan vertellen over het potentieel van energy hubs om optimaal gebruik te maken van lokale duurzame energie. 

Volg jij Energie+ al op LinkedIn?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de LinkedInpagina van Energie+. Ook lees je regelmatig artikelen gratis via LinkedIn. Genoeg voordelen dus!
Klik hier om de pagina te volgen!

Events

Introductie in de energietransitie

De energietransitie lijkt vooral over geld en techniek te gaan. Terwijl het juist een sociale opgave is. Daarom organiseert Energie+ in samenwerking met BPSW de training Introductie in de energietransitie. Tijdens de bijeenkomsten brengen we je op de hoogte van alles wat je als opbouwwerker moet weten over de energietransitie.  

Dag van de Bewoner 2022

Zie je buurten steeds kwetsbaarder worden en vind je het moeilijk om in contact te komen met iedereen en te weten wat er speelt? Moet je trekken en sleuren om bewoners mee te krijgen in de energietransitie. Dat kan anders! Kom op 30 juni naar de Dag van de Bewoner en ontdek hoe je al deze vraagstukken aan kunt pakken samen met de creatieve industrie. 

Partners van Energie+
Redactie: Yvette Vierhout | energieplus@aeneas.nl | www.energieplus.nl | Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch | 073-2051010. Je ontvangt deze nieuwsbrief als lid van Energie+ omdat je je hebt aangemeld of omdat hij is doorgezonden door iemand die graag wil dat je er kennis van neemt.

Copyright ©2020 Energie+, alle rechten voorbehouden.

Wil je je e-mailinstellingen wijzigen?Pas hier je voorkeuren aan of schrijf je uit